Helg igen och magont börjar

Profile picture for user Pan pan

Hejsan. Nu är det helg igen och man vet vad som händer. Det är ju sol och fint väder och en stressig vecka då är man värd å dricka. Är så trött på att det alltid ska finnas en anledning att unna sig. Skulle någon gång vilja ha en vit och trevlig helg.

Profile picture for user Li-Lo

Det är ett tag sedan du startade din tråd och fler helger har lagts till handlingarna. Utifrån de du skriver gissar jag att du har lång erfarenhet av att alkohol kan leda till negativa konsekvenser och att det färgar även de nyktra dagarna?

Tufft att leva med en ständig anspänning.Fint att du hittat hit och klokt av dig att sätta dina tankar på pränt, blir ofta tydliga då. Ibland tar det lite tid innan en tråd får fart. Skriv gärna igen om det känns okej. Du är inte ensam och jag hoppas att vi på något sätt kan lindra din oro eller vara hjälpsamma nu när du söker stöd.

Varma hälsningar
Li-Lo
Alkoholhjälpen & anhörigstödet

Profile picture for user Pan pan

Solen skiner och varmt är det. Denna sommaren har varit tuff. Förstår inte varför det ska ljugas hela tiden jag ser ju att han druckit om han bara har tagit en öl så ser jag det. Nu är det snart helg och jag ska jobba denna helg. Känner hur magen börjar bubbla av oro och känslan jag får är alltid rätt. Han har ställt till med så mycket dumt denna sommar så hade han varit ihop med någon annan så tror jag hon hade stuckit?. Men jag är för snäll och sen har vi två barn ihop man hoppas väl att det ska bli bättre ,men innerst inne så vet man ju.?. Varför kan dom inte förstå hur illa dom gör sina nära å kära. Kände att jag var tvungen å skriva av mig lite. Kram till er alla❤

Profile picture for user Bestemor

Det är så viktigt att få stöd. Både genom att dela erfarenheter men även bara genom att sätta ord på det som är.
Har du någon i din närhet som vet hur ni har det?
Jag hoppas att du har möjlighet att träffa och få stöd av nån i närheten också
Så våga gå vidare med ditt behov av stöd ??

Profile picture for user Backen123

Ja varför förstår dom inte, sägs att dom gör det och därför blir dom värre och värre. Skammen och skulden blir större, och vi får utså ännu värre saker ju längre tiden går. Man får försöka hitta kraft i vänner, anhöriga och göra bra saker med barn och för sig själv, det är nog det ända. Och hoppas en högre makt kommer till undsättning med kraft och mod, jag tycker sinnesrobönen är så fin. Kämpa ❤ vi är många här som vet hur det känns och det kan vara en lättnad ibland och glöm aldrig att det är inte dig det är fel på ?

Profile picture for user Pan pan

Som svar på av Backen123

Tack alla❤ Det är så gott att ha någonstans att skriva av sig och att ni alla förstår. Jag har en nära vän som jag kan prata med och som sitter lite i samma situation som mig så hon förstår mig väldigt bra.❤