Kärleken minskar

Profile picture for user Pan pan

Hej! Tror jag ska sätta ett ultimatum. Antigen får han söka hjälp eller så flyttar jag och tar barnen med mig. Är så arg efter att han lovade mig i fredags att inte gå in å köpa något men förstod i går att han är full?. Vet att människor med Alkoholproblem inte kan lova sånt men känner att jag är så trött på att leva så här och ser ju på mina barn att dom inte heller mår bra. Jag vet ju inte hur en alkoholist tänker men jag känner att ölen betyder så mycket mer för honom än va vi gör. Han gör oss så fruktansvärt ledsna hela tiden och jag tror faktiskt att jag inte älskar honom längre känns så hemskt å säga så efter 20 års förhållande ?. Man är på trött i kroppen och i knoppen för man går på högvarv hela tiden man kan aldrig slappna av, man är alltid rädd att det ska komma någon å se honom. Började tänka igår på hur jag egentligen är och hur jag har blivit. Jag älskar folk och tycker om att det kommer folk. Älskar å vara ute å dansa och festa med kompisar men allt det jag tycker är roligt har han tagit bort. Vågar inte ens åka till stan en heldag med en vännina för det enda jag tänker på är om han är full när jag kommer hem. Känner att det stärker mig att skriva av mig här och man får veta att det är så många som har det som mig tyvärr.? kram till er alla❤❤ ni är inte ensamna❤

Profile picture for user Azalea

Det är svårt när man ser den msn haft ett så långt förhållande förändras och att märka att familjen inte längre kommer först.
Det finns inget vi kan göra för att påverka det utan beslutet står de själva för.
Jag har varit gift i 30 år och de senaste drygt 10 åren har han förändrats och jag har också tappat min kärlek.
Det har runnit allt för mycket vatten under broarna, hänt för mycket och även om han aldrig lovat nåt så känner jag mig sviken.
Han har aldrig kommit till någon insikt och anser fortfarande att alkoholen är nåt problem.
Det är tungt att det är så men jag har nu valt mig själv, så att jag mår väl och det gör att barnen också kan må bättre.
De förtjänar att en förälder mår bra istället för att båda går under.

Var stark, sätt barnen och dig själv först ??Kram Azalea