Gick bra i går, dag 1, men idag var det värre. Kände mig dålig i formen, men försökte jobba på med viktiga saker i företagen. Gick stora mängder vatten. Frukost ok. Dagen gick och när jag skulle distrahera mig med matlaging, kom suget som ett godståg. Ont i bröstet, vtoff som sandpapper i munnen. Tror trigger var matlaging, eftersom jag ofta tar en öl eller vin när jag lagar mat. En venninna gav tips om socker och provade med sockrad saft, Svarta vinbär, och det tog av det värsta suget fans. Bakade en citron kaka efteråt. Te till kakan.
Jätte gott. Samtidigt dök ett litet sug upp, men det gav sig! Mat, mycket vätska, samtaler, och distraktion, summan av hjälp idag räddade mig🌹
God natt.... Jag sprack inte🙏🙏.

@Liveman Hej. Man spricker ju sällan av att inte dricka 😅 Tack & lov. I mitt fall spricker mest annat NÄR jag dricker så jag har dragit ner KRAFTIGT på det och mår bättre än på länge ⭐️.

Heja dig!

🩵

PS Läste ditt förra inlägg. Verkar illa AF om du frågar mig - och dyrt! DS

@Carisie. Hej, har ju bott en del i Norge, och spricka är ju där i landet att man får återfall. I går var värsta dagen. Hoppas verkligen det blir bättre, för jag trodde jag skulle gå i spinn. Men det gick bra 🙏

@Liveman Spricker är väl det man gör om man tar återfall? För mig har dag 4 varit värst tidigare eftersom det är då jag börjar tänka "jamen så farligt var det väl inte". Mitt drickande har dock de senaste åren sett ut som att jag dricker måttligt men 1-2 dagar i månaden på helgen. Till varje ledig helg fre+ lör. Om det är jobbhelg har jag ofta tagit helg på ledig vardag. Så ökar frekvensen under 6-12 månader och då kliver jag i utan att kliva ur på flera dagar. Men det är slut med det nu. Har en budget jag håller stenhårt på och min make är med på tåget också. Vi pratar ofta om hur det sett ut med drickandet och även om han aldrig klivit i så känner han nu att det blivit för mycket av det goda och han upplever att han mår mycket bättre. Eftersom han också dragit ner på drickandet även om han kan ta nåt att dricka fast jag inte gör det.

Det är en smak av frihet att bestämma själv och inte låta A-djävulen ta över! ☺️

🩵

@Carisie Spricka för mig ÄR återfall, det höll på att hända i går, väldigt nära. Idag går det bättre. Jag kör ju noll nu och tredje dagen är snart över. Slutade tvärt, men jag undrar om jag borde trappa ner i stället. Men nu har jag valt och kommer att stå i fanskapet.
Känner igen din story. Det blir mer och mer, det var varje dag nästan i flera år.
Har försökt sluta, men har inte varit nog motiverad. Nu när jag får så mycket abstinens så fattar jag hur illa det är.
Men jag ska klara det.
Det är otroligt bra med det här forumet, och väldigt intressant att läsa vad som skrivs. Man känner sig inte så ensam, och det motiverar. Tack allihopa för att ni delar. 🌹🙏.
I morgon börjar dag fyra, och det blir spännande att se hur jävligt det blir.

@Liveman De senaste 5-6 åren har jag klivit i 1-2 ggr om året - men det är för mycket! Det ska vara 0 ju 😅 Det här är dock första gången jag aktivt försöker förändra mitt drickande. Men efter en sejour så brukar dag 4 vara tyngst för mig.. det är då alkoholdjävulen börjar tala till mig. Inte i form av sug utan mer att förminska fylleracet "så farligt var det väl inte" etc etc.. men alla är olika.

Jag var nykter en tid innan jag hittade hit och har helt ärligt haft ett enda sekundkort sug - sen var det över. Hoppas du får en bra dag

🩵