det kommer till en punkt när man bara inte orkar med det längre. måste verkligen sluta nu. har träffat en så fin man och jag är så rädd att mitt drickande ska sabba allt. för det har sabbat. i kombination med mitt temperament har det inte varit nån höjdare. en sak jag vet är att alkoholen följer med. när man mår bra vill man fira, när man är depp vill man fly. för om det är nått jag kan så är det att fly. jag är fortfarande inte beroende men snart är jag det å då har man ju riktiga problem. är glad att ha haft det jobbit faktiskt för det gör en klok, men bara om det blir bättre. sitta här och dricka själv tills man däckar, det är så sjukt nu när jag skriver om det. nej, jag vill leva. vill dit ut till solen. vill sluta va slav under den sidan i mej som säger att jag är värdelös. det är drickandet som är värdelöst. att inte ha något värde alls, det är ett väldigt starkt ord, men det är så.

Du har fått nog av alkoholens plats i ditt liv. Du har träffat en ny kärlek och vill inte alkoholen ska förstöra på något sätt. Låter som en fin motivation att ha. Det låter också som du behöver ta hand om dig och se att du inte behöver fly från dig själv och sluta säga till dig själv att du är värdelös. klokt.

Ser att det var ett tag sedan du skrev. Ibland behöver man skriva flera gånger innan man får svar. Hoppas du ändå varit här och funnit det hjälpsamt.

Varma hälsningar
Rosette
Alkoholhjälpen

strangedays

6 veckor nykter nu. antabus är bra grejer. det tar bort alternativen och det hjälper. trodde jag hade mer problem än jag har. det är spriten som får oss att må dåligt. men men....................vägen är lång.