Ja igår blev jag livrädd och trodde att jag skulle dö. Jag hade druckit jäger och kollapsade. Benen bara totalt vek sig och jag tänkte att nu dör jag. Det jag såg framför mig var min älskade familj och barn. När jag låg där på badrumsgolvet bestämde jag mig. NU RÄCKER DET. Jag har smygdruckit i 3 år och min familj förtjänar mer än en fru och mamma som kastar bort sitt liv på giftet. Jag vill vara världens bästa fru och se mina barnbarn en dag. Hur kunde jag hamna i alkoholens käftar: mycket asperger och att jag förlorade min bästa vän i cancer och tappade allt vett. Det började med att det var så lätt att dricka då och då. Men det har spårat ur. Idag är det första dagen utan alkohol och jag känner mig stirrig, ont i huvudet och kroppen. Kram på er!

Pantani piraten

Det blir bättre ju längre du är nykter. Huvudvärken kom o gick för mig, men efter fyra dagar så kände jag mig vid gott mod. Ta en timma i taget och kämpa på, belöningen är värd hur mycket som helst,
Blanda Citronvatten gör Smothisar käka godis drick Te.
När suget kommer ta en promenad, även om det känns som att bestiga ett berg.

Kör hårt och lycka till. Fortsätt skriv

Välkommen hit! Stort steg! Du kanske behöver hjälp att komma ur det beroende på hur du har druckit? Men du har rätt, det räcker! och det finns något annat. Något som är bättre! Håll ut nu!

i will fix it

Tack för ert pepp. Idag ska då bli min andra nyktra dag. Men jag erkänner att det är tufft. Det första jag tänkte på när jag vaknade var att jag har ingen alkohol hemma och så ska det förbli. Jag ska även ställa in min mans 40-års fest för att jag vet redan nu att jag kommer inte kunna stå emot alkoholen. Jag är ju liksom partyfixaren som alltid fixar minnesvärda fester. Inte ofta vi har fest men när vi väl har det blir det minnesvärt. Jag vet bara inte vad jag ska säga till de som jag har bjudit. Vill inte berätta sanningen för att jag skäms. Jag har ont i huvudet idag med men inte lika mycket som igår. Jag ska ta tag i allt som har lett mig in i allt detta och jag kommer definitivt att skriva av mig om det till er. Tack för att ni läser och ha en fin dag.

i will fix it

Detta är inte klokt. Min första tanke är att jag har tamefan inte varit klok. Istället för att dricka så måste jag göra något (rastlös) så jag bestämmer jag mig för att storstäda. I vanliga fall vid detta klockslag så hade jag lätt dragit i mig en vinare. Men inte idag. Än så länge då jag bara har städat sovrum och garderober har jag hittat 4 gömda tomma whiskey flaskor, 12 tomma ölburkar och 3 tomma vinflaskor. Ett under att ingen i familjen hittat de ???. Jag har varit grymt duktig på att supa i smyg. En vän ringde till mig mitt i alltihopa och jag kände mig så tråkig i telefon och hon tyckte att jag lät deprimerad. Då tänkte jag: i vanliga fall så är jag packad när du ringer och därför tycker du att jag är världens roligaste att prata med. En falsk fasad. Men jag ska kämpa. Hur jag sakta men säkert gled in i detta ska jag berätta kanske nästa gång. Men jag ska fortsätta att städa och undra vad jag mer ska tänkas hitta, som sagt andra dagen. Tack för att ni läser ?.

i will fix it

Jag klarade gårdagen men sovit oroligt. Ögonen är rödsprängda som att jag hade hällt i mig en pava whiskey vilket jag inte gjort. Hittade så mycket gömda flaskor och burkar igår. Tom i en par gummistövlar hade jag tryckt ner en liten tom absolut vodka flaska. Skammen är total. Känner mig så liten och tråkig. Yeh Yeh idag är det tredje dagen. Kram på er

i will fix it

Min man åker bort i jobb och stora barnen är hos sin pappa. Det är bara jag och lillan på fyra år. I vanliga fall så hade jag bunkrat upp med vinare som jag skulle få att räcka ända tills nästa måndag. Jag önskar att min lilla dotter inte var autistisk. Så att vi kunde ha små diskussioner. Såna där charmiga diskussioner som småbarn kan ha med sina föräldrar. En av anledningarna till att jag har halkat in i alkoholens käftar är att det har tärt på mig med en sexmissbrukare till make som har asperger och en liten som har autism. Allt med maken har blivit mycket mycket bättre. Fast mitt sätt att koppla av från denna stress har just varit att dricka. Jag skäms. Jag vet att jag är en bra mamma och jag ska ta mig ur detta beroende. Jag ska! Men tufft är det.

Pantani piraten

Men du är nog tuffare som fostrar ett barn med särskilda behov och som levt/lever med en sexmissbrukare. Tänk på det.
Tänk på hur stark och tuff du blir om du klarar att sluta dricka. Och om du vet att du är en bra mamma så ska du omedelbart sluta skämmas.
Jag har varit en dålig pappa i perioder och det vet jag. Men nu med nitton dagar nyktert så har mina skamkänslor lagt sig och jag ska vara en rolig men bestämd pappa.
Jag har inte varit elak mot mina barn men jag har varit så trött och seg, inte orkat lekt eller läst på länge.
Nu tar vi nya tag och lägger det andra skiten bakom oss..
Mot vita tider IWFI??

i will fix it

Det hjälper mig att få läsa era fina kommentarer och stöd. Jag klarade helgen sånär som på 2 glas vin ihop med grannen. Otroligt dumt av mig men det stannade där. Och tro mig jag ville ha MER. Nu när jag inte har hinkat i mig så tycker jag mig se livet klarare. Jag ser allting annorlunda. Jag kan fortfarande ha huvudvärk men inte lika mycket som de första dagarna. De första dagarna var fruktansvärda. Jag fick blåsa i en poliskontroll och oj vilken frihetskänsla det var. Att slippa ha panik inom sig över gårdagens alkoholintag. Jo, det har är och har varit otroligt krävande med ett barn som har autism. Påfrestande för jobb, familj och framförallt ekonomi. Men nu får jag i alla fall vårdbidrag genom FK. Och det kommer att lätta upp. Det har inte varit lätt med en make som har asperger men i och med vår dotter så rannsakar han sig själv. Och jag med för jag är långt ifrån perfekt. Men jag ska bli en ännu bättre människa. Jag har bara känt mig ensam med allt. Jag brukade tävlingsdansa, ha mysig egentid med mina stora barn, ett brett kompisgäng, älskade att springa på loppisar och auktioner. Men jag ska ta tillbaka allt det där. Bli jag igen fast jag har inte riktigt energi just nu. Min prioritet är min/vår dotter så att hennes vardag ska fungera. Jag kämpar på ??. Tack för att du skriver och läser mitt trams. Kram kram

Pantani piraten

Hallå!
Undrar bara hur du mår?
Hoppas du mår bra!!

i will fix it

Min hund dog. Jag har inte varit aktiv och mått därefter. Efter det som hände så spydde jag som en gris och det intressanta är att det var inte alkohol inblandat. Däremot så har jag syndat. Väldigt lite! Jag vet att väldigt lite är alldeles för mycket. Däremot gråtit non stop i fyra dagar över hunden. Jag har inte sårat någon, varit arg eller lynnig emot någon annan. Jag har tagit hand om mina barn, skött jobbet, städat, planerat, tvättat m.m. Ja det här vanliga som vanliga människor gör ?. Jag kämpar på återigen och tack för att du frågar ?.

Pantani piraten

Det är alltid jobbigt när ens djur går vidare, men tiden läker ju.
Kämpa vidare, detta fixar du?

Pantani piraten

Hur går det?
Ville bara kolla att du har gnistan kvar.
Håller tummarna för dig