Har sedan den 13december bestämt mig för att förbli nykter på livstid, då jag har haft uppehåll tidigare men med Max 3månader i streck!
Från och med 14december började jag med antabus och campral som jag denna gång ska ta under kontrollerade och bevakade tillfällen som jag själv bestämt!
Har flera gånger tidigare försökt med bara antabus och att ta den själv men det är ogjort, för man ljuger för sig själv och tycker att man inte behöver den och ljuger sedan för vänner och dem man älskar att man har tagit den!
Men efter ett tag märker dem att man är riktigt full igen och igen och dem tror att man har druckit med antabus i kroppen, men det vill jag personligen lova att det vågar inte jag prova en gång till efter gjort det en gång (det var helvetet på jorden för mig)
Efter som jag menar allvar denna gången har att göra med att jag inte vill förlora dem jag älskar mest!
Just nu känns livet för jäkligt med fruktans värd ångest,sömnlöshet,skuldkänslor till dem man älskar men jag vet att livet utan À är så mycket bättre då jag har haft lite längre uppehåll!

Någon här inne som har erfarenhet av antabus och campral?

Förlåt att jag skriver otydligt men det blir nog bättre

Nu är jag klar med A

Måste bara skriva lite idag 91dagar fan va gött! Och tränar minst 4dagar i veckan som börjar ge resultat bara man kunde ge fasen i godiset så hade det nog blivit bättre resultat eller gått fortare men man får tänka att man inte dricker A längre som är jävligt onyttigt! Det ska bli väldigt härligt för på lördag drar jag och sambon till Thailand i 14dagar åå ska bli så fantastiskt och utan A!! Härligt att få vakna upp på semestern utan Ågren och bakfylla!! Gå upp tidigt och bara njuta av havet stranden och härliga frukt drinkar!!
Men måste bara säga att den lilla alkohol jävlen pratade idag och frågade om det skulle vara ok att bara dricka lite på resan men vi lyckades prata bort den jävlen och sedan tog jag antabusen som jag även har packat ner i necessären, även den tyckte jävlen att jag skulle glömma i Sverige men den gick inte?!
Lycka till alla andra och stå imot A för det går om man vill och inser att det skapar bara problem för oss som inte kan hantera det!!

Nu är jag klar med A

Hej igen!
Efter lång tid utan att skriva så måste jag göra det igen!! Det är bra för en fortsatt nyckterhet att läsa om hur dåligt man mådde av alkoholen och vad den fördärvar för oss som inte klarar av den! Nu är man sugen i mellan åt men det är lättare att låta bli alkoholen nu när man vet vad den kan fördärva! Jag har även varit på AA möten det var bra och kan rekommendera det till andra! Det var alla olika sorters folk där inte dem man trodde utan som man säger vanliga människor med alkohol problem även dem som har varit nyktra länge!! Hoppas fler vill skriva lite här? Jag känner att jag säkert kan vara lite stöd för vissa men som jag själv känner behöver man bli påmind om varför jag inte dricker alkohol!! Visst det har varit motigt i mellan åt men då måste jag tala om hur jävligt det skulle bli med alkohol vilka ohörda ångest attacker man får efter och man fördärvar för sin omgivning min underbara sambo som har stått ut med mig när jag drack och mina barns oro när dem inte kunde bo hos mig för att jag drack!! Stackars dem vilket helvete dem måste haft att se mig o kapabel att knappt fixa att arbeta inte kunna ta hand om mina egna barn för jag tog hellre flaskan!! Fruktansvärt idiotiskt!! Men för att vara lite positiv så är jag med min sambo nu och vi har ett bra liv men jag har mycket kvar att bygga upp tilliten igen om jag kan det!! Men inget är ju omöjligt så det är ju bara till att bevisa en nykterhet! Mina barn trivs jätte bra hos mig nu det är så härligt att se dem så glada med mig! Dem har hittat tillbaka mycket till mig och dem litar på mig mycket igen! Men dem säger till mig att dem inte ger mig en chans till! Jag förstår dem vilka underbara barn jag har!! Jag ska verkligen försöka visa dem att jag ska vara nykter!! Jag har lovat dem innan men inte lyckats men nu känner jag mig rätt säker på mig själv och min nykterhet!! Det ska jag fixa denna gången! Har faktiskt inte varit nykter så här länge på säkert 20år och jag trivs nykter!! Är skönt att vakna och veta att man inte sagt något man inte kommer ihåg eller lovat saker som man inte kan hålla på grund av den förbannade alkoholen!! Bara den saken att man kan ta bilen och hämta barnen när dem ringer och vill ha skjuts vilken tid på dygnet som helst veta att man kan köra bil på morgonen!! Åka och fiska på kvällen med bilen! Det är livet!!
Att ge mina bonus barn kärlek med se att dem trivs med mig är så härligt när till och med dem säger att dem älskar mig!! Det är så fantastiskt!!
Det är så livet ska vara fullt med kärlek på olika vis att folk kan lita på mig och att jag börja få lite egen vilja som inte betyder dricka alkohol som det var innan!! Att man bara fick sin alkohol så var man nöjd!! Fy fan vilket liv det var! Nu är man glad över god mat istället man är nöjd för att se dem anhöriga må bra över att slippa vara oroliga hela tiden över att jag ska ringa och vara full och tala om hur dåligt jag mår för att jag är full!! Visst är dem oroliga ibland när jag ringer det hör jag på både släkt och mina vänner men då är det så skönt att få höra deras lättnad när dem hör att jag mår bra och är nykter det ger mig mer styrka att höra dem nöjda!! Och alla gånger man har ljugit innan för dem och sagt att man är nykter men i själva verket var man jätte full!! Fy vad hemskt och dem hörde till sist inte att man kanske hade druckit två flaskor vin och man själv kände sig normal!! Fy vad äkligt att tänka tillbaka på det och veta att man levde i lögn och i en dvala! Då man var tvungen att ha alkohol för att må bra fy vad äkligt!! Men samtidigt kan jag tycka synd om andra alkisar för man vet att dem säkert inte vill dricka men att ta sig ur skiten är svårt även om man vill det så mår man ju bättre med lite vin elle öl i kroppen när man är i skiten!! Hoppas alla förstår det jag skriver säkert lite otydligt och mitt inatten men kunde faktiskt inte sova så jag passade på att skiva många rader medan resten av min Goa underbara familj sover!! Ni får gärna kommentera det jag skrivit fråga mig gärna om råd eller vad som helst för ibland är det skönt att få skriva till folk med samma problem!!

Nu är jag klar med A

Tack! Även att det var lite rörigt i texten men det blir lite så när man skriver av tankarna!!

Nu är jag klar med A

Jag har senaste tiden som nyckter börjat fundera på varför jag började dricka och skapa ett beroende?? Någon mer än jag som har dålig självkänsla är svartsjuka mm?? Kan det vara en del av beroendet? Skriv gärna och berätta vad ni tror? Varför ni har ett beroende? Jag har börjat läsa jätte mycket på kvällarna som gör mig somnlös! Jag hittar massa saker om varför man började med alkohol! Jag hade ju kraftig ångest redan innan jag drack varje dag tror jag! Eller tänker man mer när man ska sova?