Så har det hänt. Korten på bordet med min fru i veckan, om mitt smygande och smusslande. Vi hällde ut alla former av rusdrycker tidigare i veckan. Minns ej när jag gick och la mig nykter en fredagkväll, och vakna pigg och inte de där grumlet i huvudet lördagmorgon och bakis/ångest. Fantastisk känsla!! Vaknar varje helgdag och vissa andra dagar bakis, sliten, värk, mentalt nedbruten, ljud och ljuskänslig. För att kämpa sig igenom arbetsdagar och annat (jobbar mycket helger också). Igår lekte och kollade film med barnen istället för att fastna i min egen påverkade värld där jag går runt och låtsas städa och göra saker bara för att vara i ruset med mig själv. Underbar känsla, så här ska de fortsätta länge även om bara första steget är taget!!! Trevlig helg alla och kämpa på!

Klokt beslut att sluta dricka ?? I min tråd ”Behöver all hjälp jag kan få” hittar du en massa tips på böcker, poddar, Youtube-klipp för att förkovra dig.

Jag tror på det jag kallar faktametoden. Fakta, fakta, fakta och sen repetera, repetera, repetera. Aldrig glömma. Aldrig ta första glaset.

Kram ?

Välkommen till detta forum!
Va bra att du börjat ditt nya liv och startat en egen tråd.
Hoppas du också finner det stöd du behöver genom forumet.
Så ansvarsfullt beslut gentemot dig själv och din familj.Du är värd detta!
Ha en fin start på denna rena klara sunda resa.
Kram Pilla