Behöverhjalp123

Ja som titeln lyder så har jag problemet att när jag dricker med min flickvän så slänger jag ur mig saker jag verkligen inte menar och blir verkligen elak mot henne och sen när jag fått ventilera ur allt jag vill säga så får jag genast en grov ångest över att jag kan säga så där om en människa som jag verkligen tycker om. Nu har detta gått så långt att hon tvivlar på om det ens kommer att fungera på grund av mitt beteende på fyllan. Så min fråga är egentligen vad kan man göra för att bevisa för någon att man inte menar det man gjort och bygga upp tilliten för de jag säger när jag är nykter?

Sluta dricka, du har förmodligen liksom jag ett dåligt ölsinne. Alternativet är att dricka lite, om du kan. Alkohol förstärker känslor, bra som dåliga. Dessutom är det så lurigt att det kanske inte ens har med verkligheten att göra. Man bara snetänder allt som oftast. Vi problem drickare har nog alla våra dåliga erfarenheter av a tyvärr. Men som sagt, nykter funkar man fint. Jullan

Behöverhjalp123

Tack för svar! Du har rätt med de du skriver om dåligt öl sinne, allting är ju lugnt och har absolut inget agg emot henne så räcker de med en öl så kommer de saker som jag inte ens tänkt på nykter och det är de som tär på en mest att man verkligen inte känner så eller gått i de tankarna över huvud taget. Jag har testat kört en vatten i mellan och det funkar ju men så går de en vecka och man är tillbaka på ruta ett.

Tappat humöret har jag gjort på fyllan några gånger, men att säga saker som jag inte menar låter otroligt läskigt. Minns du efteråt vad du har sagt?

Dricka ytterst lite eller inte alls är nog mitt tips också om du vill behålla din tjej.

Kram ?

Behöverhjalp123

Ja jag kommer ihåg vad jag har sagt och får grov ångest över det, vet inte om de har något med min impuls kontroll att göra att den liksom bara försvinner. Tror en bättre beskrivning är att jag är övertygad om att de jag säger stämmer men när de gått några minuter och jag insett vad jag faktiskt gjort får jag nästan som panik och grov ångest.

Att sluta dricka är nog det bästa alternativet. Har insett efter 30 år att jag mår så mycket bättre utan alkohol. Det är en lögn från början till slut att alkohol gör något positivt för oss. Och på vägen blir så många sårade och skadade. Testa ta tre nyktra månader. Läs på om alkohol och beroende under tiden. Sen tar du ett nytt beslut. Inte omöjligt att du då kommer tycka att din relation är viktigare än att få dricka alkohol. När det inte är beroendet som styr hjärnan längre har jag märkt att man prioriterar annorlunda.. Lycka till med att hitta din väg.