Rosa-Lie

Hej jag har varit här några dagar, läst andras trådar!. gjort delar i programmet, I morgon är det en vecka sedan jag valde att ta en paus med drickandet. Har inte mått bra denna vecka. febrig, influensaliknande symtom vilket jag tror beror på att kroppen saknar alkohol. Jag ska försöka följa rådet här att vara utan vin i 90 dagar, just nu känns det som en oövervinnlig utmaning. Jag har gått med här för att få peppning av er andra, ett ställe där man kan prata om detta, det går inte med de jag har omkring mig i mitt liv. Kanske du är i början av din resa precis som jag, kanske vi kan gå tillsammans, stötta och peppa varandra. Jag tänkte inte skaffa mig en egen tråd ännu, eftersom jag fortfarande tvivlar på mig själv. Faan så bra av dig att komma hit, skapa en tråd, lycka till!

Du har hittat in här, startat en tråd som antyder att du vill förändra ditt drickande. Ibland har det tagit tid innan en sätter sig och skriver, startar en tråd. Som Rosa-Lie skriver här ovan, bra gjort! Berätta gärna lite mer så kan vi följa dig och ge det stöd som går här utifrån, om du vill.

Hoppas att du, Rosa-Lie också startar en tråd, om du vill, och får de stöd du känner att du behöver och hittar mycket som blir hjälpsamt genom att vara här inne! Välkomnar dig med på en gång eftersom du hade skrivit ett litet stycke här och berättar att du också nyligen kommit hit!

Varmt välkomna!

Rosette

Alkoholhjälpen & Anhörigstödet