Likgiltig90

Jag har nog vetat länge att jag dricker för mycket, men jag kan inte lägga band på mig själv. Kommer på mig själv när jag går inne på systemet att min hjärna säger, köp inte, köp inte, köp inte... men det går inte att hejda mig. Systemet ligger även nära min arbetsplats, blir hela tiden frestad. Bråkar med min make mycket som även han dricker, allt känns så uppgivet

Anna100

Vi behöver hålla varandra i hand här. Att bara starta konto här var ett stort steg för mig. Jag ska göra små mål som jag klarar... inte sikta så stort och så långt. Bara nu, första dagarna är blicken kroppen huvudet tankarna bättre men nätterna vidriga. Sover inget, ångest och... ja bara hemska. Plöjer nån serie för att inte ligga i ett svart hål.

Så...
små mål som du klarar och lång serie. ☺️

Jag tänker att du kan. Ta hand om dig!
??

den nya använd…

......att jag inte känner dig är ändå hundraprocent säker att du kan sluta.... för om andra kan så varför ska inte du kunna?
Att hitta ny strategier som kan hjälpa med att inte svänga till systemet kan vara första steget. Om systemet ligger vänster om arbetet när du går hem så gå kanske till häger när du slutar jobba?
Eller kan du kanske prata med nån på jobbet som du känner förtroende för och be om att få hjälp att inte gå ditt. Alltså att din arbetskollega är med dig när du slutar jobba och sånt?

Jag vet inte hur din situation ser ut, det vet du bäst om men fundera kring olika strategier som kan vara till hjälp. Det finns alltid nåt man kan göra för att hjälpa sig själv med att sluta kröka, tro mig, jag vet...

Välkommen hitt <3