Hej jag är ny här.Har bestämt att jag ska sluta med alkohol. Mår inte bra av det.Minnesluckor o dylikt har jag haft å det är inte kul.Ska flytta isär från sambon eftersom han är i liknande situation. Men vi är helt överens om det. Är livrädd för jag har aldrig bott själv. Men det måste gå om jag vill ha en förändring.

Jag är också ny här. Försöker hitta något annat att fokusera på nu när ångesten äter upp mig.
Jag sumpade mitt förhållande igår genom att bete mig som en idiot och jag mår verkligen förjävligt.

@Mellvin alla steg framåt är bra. Jag hoppas det löser sig med bostad om det är det steget du ska ta.
Jag mår så bra, så bra och är inne på dag 10. 12 veckor siktar jag på. Just nu känns det väldigt långt ifrån mig att dricka alkohol. Har inget sug och ny energi.
Vad har du för plan vad gäller alkoholen?

@Mellvin samma här, en dag i taget. Har också insett att det inte funkar att bli en måttlighetsdrickare. Men försöker att inte tänka så mycket på att jag har stängt dörren. Utan en dag i taget och hitta på trevliga saker att göra istället och vara snäll mot sig själv.

@Mellvin Det går bra tycker jag ☺️
Helvit helg o ska gå o sova nu tänkte jag ☀️Många tankar denna helg, mest på allt som är bättre när man är nykter.
Kämpa på!

@Fröken H @Mellvin @Kärring @johnhalsey70
Hej ni nya - någon veckan innan mig! Hur går det för er? Hur har helgen varit?

Jag märker att jag troligen haft mer minnesluckor än vad jag trodde - hur har ni det?

@Nykter2021 Jag har varit helt vit hela helgen, inte en droppe! Känner mig stolt, glad och nöjd. Den här helgen var det faktiskt lätt och jag förstår att jobbigare helger kommer att komma i framtiden.
Men jag har fokuserat på att vara nykter, tänkt de gånger känslan av att vilja dricka har infunnit sig att; Nä, Kärring! Ingen alkohol! Och då har det gått bra. Inte haft alkohol hemma (sambon har druckit men det var ju hens alkohol).
Lättare än jag trodde denna första helg 👍🏽

@Nykter2021 här går det bra. Inte kört i diket än, men är beredd på att det kommer andra tider. Ny vecka, nya planer på aktiviteter som hindrar mig från att trilla dit. Hoppas ni alla andra "kämpar" har det bra också.

@Nykter2021 godmorgon! Det går som på räls. Helt vit här. Helgen har verkligen flytit på. Jag har inte behövt rycka ut på nån @kärring kris 😘😝
Jag hade en svacka i fredags som triggades på jobbet, men då fick aprilgänget rycka ut. Det var skönt att skrika ut och ännu skönare att få respons, att veta att andra därute bryr sig.
Vi fortsätter såhär tycker jag!
Idag ska jag fixa soppa till lunch och baka bröd till. Så mina fröer, jag kom aldrig så långt. Sen ska jag ge mig på att göra egen pulled pork på fläskkarrébitar som legat i frysen ett bra tag. Det finns ingen tid eller plats för giftet i mitt liv.
Härliga söndag. 💖

Grymt bra jobbat och bra klarat med första helgen! Den är verkligen värst - lika oöverstiglig som den kändes, lika stort är ruset efter att ha lyckats! Klarade precis min andra helg💪 - lite lättare. Ändå skönt med måndag och vardag...😂