Tack Azalea och Skrållan... Era svar betyder mycket. I går var han borta, sen hittade jag honom på loftrummet med en flaska sprit innanför byxlinningen. Detta går inte längre, måste få iväg honom. Han sa att han hade 200 kr kvar och det åker han och köper sprit för... Han kan inte bara drälla omkring här, full som en alika. Läste i hans telefon att arbetsgivaren undrar när han ska komma och göra klart det lilla som är kvar i jobbet. Han är skyldig honom 10-15 tusen så det borde bli ett intresse när nu pengarna är slut. Jag har tagit en moppenyckel nu. Den andra vet jag ej om han har. Jag måste få i väg honom , hem till hemlandet...måste få honom på bussen...Omänskligt, det är som att sända honom till döden.

Nykter. Och trippar runt på tå här hemma. Och pratar om hönsen. Solsken. Jag får PANIK, varför är han här!!! Vet inte vad jag ska göra. Har berättat för min familj och vissa kompisar , ingen var ju jätteförvånade.. jo för att det var så långt gånget kanske.
Berättade för min dotter, hon blev ledsen. Han är ju så snäll. Sen orolig för mig , att jag ska känna mig ensam osv. Mannen pratade lite med henne och sa att om hon vill fråga något, vad som helst så ska de prata i morgon. Om hon vill och har frågor.
Hade verkligen önskat att han inte var här. Bor i gästrum utanför huset men ändå...
Nu finns det ingen återvändo, ska ta ett prat med honom i morgon. han får ha en plan. Jobba klart och sen packa och åka. Så här kan jag inte leva....

Mannen går in på toa och ut igen. Gör inget annat. Ligger i sin säng ute i gästrummet. Jag får ingen ro. Sänder sms med förlåt och jag älskar dig. Men nu finns det ingen återvändo, har inget kvar. Tomt. Dottern pratade med honom, inte lätt att svara på frågor från en knivskarp 16-åring. Hon började gråta lite och då bröt min man ihop, han var så ärlig med allt till henne. Jag kände absolut ingenting. Min dotter sa" men mamma ska du inte trösta honom"? Jag var helt ..tom. Bara satt där. Han går nog och hoppas fortfarande och idag ska han då avsluta detta jobbet han har efter en veckas återfall från hell och tillnyktrandet efter det. Vi får se hur det går.