@Sländan Va läckert att du oxå haft en hund som heter Isa😄vilken ras var det?
Jag har märkt att nu som alkoholfri kan jag tillåta mig att slappa mer utan dåligt samvete, tycker att jag är värd det😊

@Sländan Jo det är en nackdel när dom släpper hår. Det gör ju inte min Isa, men däremot en päls som tovar sig lätt. Jag lämnar in henne på trimning ca var 3:e månad. Jag har även provat klippa själv men det blev därefter oxå🤣

Hej @Lyckan65 så grym du är som har varit utan alkohol i många dagar nu💪Jag har också en liten älskling, han är en cocerpoo och den goaste som finns🐶

Du får ha en riktigt fin lördag🌸

@Sländan Hej! Jo det går bra, fortfarande alkoholfri🤗Jag har haft mina kära barnbarn hos mig från torsdag till söndag🥰Pojkarna är 11 år och 5 år. Det var 1:a gången sen Corona bröt ut så dom och jag har längtat såå tills dom skulle få komma.
Det är superkul att ha dom hos sig, och blir så tyst och tomt när dom åker hem. Jag får väldigt lätt separationsångest, och många ggr har jag köpt mig några folköl och cigaretter som tröst. Det blev det ju inte den här gången utan kunde vara i den känslan och sen gick det över.
Här i Luleå har vi väldigt varmt, för varmt, jobbigt för lilla Isa, blir korta promenader och mycket skugga😊
Vad fint av dig att fråga hur det går för mig, det värmer och stärker🥰
Hur har du det? Ha en fin dag och kram🤗

@Lyckan65 Det måste vara roligt med barnbarn 💕 jag hoppas att jag ska få de så småningom. Min äldsta med sin sambo ska göra sitt 3:e provrörs försök snart igen.
Jag får oxå väldigt lätt separations ångest, som tur är lägger det sig efter en stund.
Stark att du Stod emot folkölen 👍🏻 Det känns ju bara bra för stunden. Nu mera tar jag glass eller något annat gått att trösta mig med, så någon viktnedgång har jag verkligen inte fått.
Men jag tänker att det är bättre än alkohol iallafall.
Vi har oxå det väldigt varmt, vi har 24 grader i vattnet i Stockholms skärgård, så det blir mycket bad. Tyvärr vill inte min hund bada, men han går gärna i och svalkar sig till magen.
Vi håller på att renovera vårat landställe så jag är inte sysslolös iallafall.
Nu har jag precis målat fönsterbrädor till våra nya fönster, så nu blir att åka och ta ett dopp. Ha det så bra med lilla Isa 🐶
Kram 💕sländan

Idag är det 24:e dagen utan alkohol😊det har gått och går otroligt bra. Det var första gången idag som jag kände lite grann att "vad har jag nu gått och lovat mig själv" med lite vemod. Jag träffade två grannar, kvinnor, som berättade att dom suttit ute igår kväll, druckit vin och haft så trevligt. Då kom känslan av att känna mig utanför. Dom vet ingenting om mitt löfte till mig själv om att förbli alkoholfri eller att jag haft problem med alkoholen. Jag vill inte tala om ngt heller, får förbli så att dom inget vet. Blir det att dom frågar om jag vill bli med ngn gång så tackar nej till alkoholen.
Jag mår då så bra som alkoholfri , är inte lika stressad som jag varit tidigare, känner ett lugn inom mig, är gladare och mer social, bättre tålamod, mer fokuserad och känner mig mer här och nu.
Det är härligt att vakna på morgonen😊Ha det fint allihop🥰

Är så, ja jag vet egentligen inte vad jag är just nu🤔jo jag har sett till att misslyckas med mig själv återigen☹️
Jag har hållit mig från alkoholen i 54 dagar och idag har jag köpt vin och cigaretter. Varför? Alltid finns ju ngt att skylla på, minnen som kom upp i flashar från barndomen t ex.
Det är ju skitsnack vet jag själv innerst inne. Mycket som snurrar i huvudet just nu och jag ber om hjälp och
vägledning från er som läser och från högre makter🙏

@Lyckan65 Vägen till nykterhet är krokig när vi ägnat mycket tid åt, kanske flera år att bygga upp ett riskbruk/missbruk. Du var nyss nykter under 54 dagar. Sätt upp ett nytt mål och gå vidare. Tänk på allt som var skönt med att vara nykter. Häng här, skriv och läs.
Stor kram!

Tack för svar och pepp☺️så onödigt det blev att köpa vin och förstöra hela dagen efter med ångest och vara bakis. Nu vet jag hur bra jag mådde under mina 54 dagar utan alkohol och dit ska jag igen. Det känns så trist bara att börja räkna om dagarna från början. Annars så är jag i packartagen, ska flytta den 1 september och det ser jag fram emot🤗
Ha det fint alla och tack för att ni finns 🥰

Tack för svar och pepp☺️så onödigt det blev att köpa vin och förstöra hela dagen efter med ångest och vara bakis. Nu vet jag hur bra jag mådde under mina 54 dagar utan alkohol och dit ska jag igen. Det känns så trist bara att börja räkna om dagarna från början. Annars så är jag i packartagen, ska flytta den 1 september och det ser jag fram emot🤗
Ha det fint alla och tack för att ni finns 🥰