So far so good som man säger.
Sista dagen på semestern.

Känns rätt ok nu men vet att mina demoner kommer dyka upp framåt onsdag. En snabb tanke om att ta en öl. En tanke som sen maler vidare i bakhuvudet tills jag framåt fredag övertygat mig själv om vilken skit bra idé det är.
Men ska klara det.

Kör easy quit drinking appen. Missvisande namn kanske men hyfsad för mina behov.

Är lite nervös för att börja jobba. Tog innan semester ett kliv upp i organisationen. Och därav också ett kliv upp i ansvar. Alltid varit topp presterande så jag vet att jag klarar av det. Men nu när jag också den sista veckan slutat med venaflaxin (lyckopiller) är jag rädd för den stress jag vet att jag går in i när jag arbetar. Och I kombination med det både är konflikträdd samt en enfaldig ja sägare hoppas jag inte det blir för mycket för mig.
Har som tur är cheferna i ryggen när det gäller arbetsfördelning som varit katastrof nu innan semestern. Vi ska ha möte med alla berörda om att min tid ska delas på mina 100%. Och inte 130-170%.

Ska våga säga nej. Tänka på mig själv.

Allt för mig idag. Hoppas DU med har det iaf hyffsat om inte bättre.

Jo förresten jag var i närheten av alkohol i helgen, det är så att jag bryggt öl i några år, och blivit ganska hyfsad på det, men i lördags så fick avloppsalligatorerna fest, för då hällde jag ut ca 50L öl, och det kändes befriande =)
Jag kommer fortsätta brygga, men nu blir mitt mål att bara brygga alkoholfri öl, vilket är mycket svårare, men då får jag behålla min lilla hobby som jag verkligen gillar, bryggandet är roligare än drickandet =)

@Ingesmart Bra gjort! Då är man verkligen beslutsam - när man häller ut 50 liter öl i avloppet. Höll du för näsan då? Med den beslutsamheten kommer du väldigt långt. Brygga alkoholfri öl låter spännande. Kan tipsa om sajten nonallco.se om du inte redan har koll på den, men det har du säkert.

Kram 🐘

Är ni med i helgen igen. Inget alkohol? Jag själv känner mig inte ens sugen faktiskt vilket är helt nytt för mig. Känner mig bara mer och mer taggad men det som är svårt är endel av mina kompisar som jag inte förklarat för. Dom säger - men va tråkig du är då!!!

Tackar.

Höll på att trilla dit igår på kvällen.
Var ensam. Hade så jävla tråkigt. Det skrek i huvudet att ta mig en öl eller 2.

Motstod a-jävulen. Vet ju inom mig hur jag hade mått idag. Den där ölen hade blivit 8-9 st och jag hade suttit uppe till kl 3 på natten. Vaknat tung i kroppen idag och känt samma självförakt jag gjort så länge.
Ingenting är värt det.

Firar en månad idag. Borde kännas toppen men känner mig bara ledsen att jag var på väg att ge efter. Detta trots att jag var så självsäker. Lägger jag inte ned nu så vet jag att jag kommer ge upp "fuck it" liksom. Starkare än så är jag faktiskt inte..

@trött_och_less_72 Grattis till första månaden som nykter! 🥳🥳🥳 Riktig pärs för dig igår - men du klarade det! Tankar är bara tankar och känslor är bara känslor, de går alltid över. De lyfter inte glaset till munnen, man behöver inte agera på dem.

Tänk på alkoholdjävulen som en trotsig treåring. ”Jag hör vad du säger, men vi gör ändå som jag har bestämt”.

Kram 🐘

@trött_och_less_72 Bra jobbat! Var stolt över dig själv och om du skulle göra ngt snett så fortsätter du nästa dag i det du har lyckats med redan "varje dag försöka hålla dig ifrån a"

Jag är också med. Ingen alkohol för mig i helgen.

Sov middag när jag kom hem från jobbet. När jag vaknade var jag bara sugen på godis😊

Önska alla en fin fredag💖

Jag är på! Ätit pizza o kollar film, imorgon ska jag vakna utvilad och utan ångest, ta en härlig morgonpromenad och njuta av att inte vara krympt av ångest pga alkohol. Vi fixar det här, tillsammans är vi aldrig ensamma