, Hej forum.

Har beslutat att sluta dricka, det är en situation som har eskalerat under de senaste åren..Har druckit varje helg och tagit återställare dagen efter. Man tycker att man har kontroll och koll på läget men när min tonårsdotter reagerar och säger att jag super så blev jag rädd för mig själv, det har spårat ur helt. Minnesluckor, gör konstiga saker och orkar inte ha det så varenda helg.
Planen är att köra sober october och fylla vardagen med massa bra saker träning och hälsa osv
Hoppas få lite stöd o0ch råd här, känner mig hyfsat stark men utmaningen kommer när helgen kommer..

@Tjoffen77 Bra beslut! När det känns som att det tar mer än det ger... Det finns jättemycket här att läsa, många som kommit långt o funderat mycket! Jag har som du valt gruppen "alkoholfri" men det finns massor i de andra grupperna... Jag har inte så lång tid här på forumet, en dryg månad så jag har väl inte så många tips. En dag I taget, tid o tålamod, vara envis o inte ge upp är nog mina bästa!
Hoppas du skriver o berättar hur det går!
🤗

Hej och välkommen till forumet :)
Har inte så mycket att tillägga Majsan_nu summerade det riktigt bra. Men ett tips är att gå med i alkoholprogrammet här, jag tror det finns under stöd.
Annars så ja en dag i taget eller som det var för min del 1 minut i taget vad som nu krävs, men tänk också på att sug och känslor går över även om det är tufft så är det så.. Till helgen så snor jag tips från en andrahalvlek och det är håll dig sysselsatt, planera in saker som gör att du inte hinner tänka ;)
Lycka till och fortsätt skriv.

Välkommen hit! Här är vi ett gäng som kommit olika långt på våra nyktra resor. Vi hjälps åt helt enkelt. Själv nådde jag den helt otroliga milstolpen 600 nyktra dagar i fredags. Tror knappt det är sant själv. En dag i taget blir många till slut - häng på!

Kram 🐘