Medicin som krycka över den krackelerande bron

Profile picture for user Coocoopoo

Hej alla kämpar, undrar om någon kan styra mig rätt. Jag har själv velat börja med naltrexon, men får inte recept från vare sig psykiatrin eller vårdcentralen. Någon och annan här som kan råda mig i hur och av vem jag ska få naltrexon på recept, försökt och försökt, men psyk/vc hänvisar till den andre, som så ofta fastnar man i mitten, och man ligger minus energi för att dra i det. Att de ska göra något som redan väldigt svårt ännu svårare!

Profile picture for user Suburra

@Coocoopoo Jag fick mina hos min hudläkare. Stå på dig de skall skriva ut dem och om du varit i kontakt med psykiatrin nyligen så borde de kunna skriva ut. Hoppas de funkar för dig. De hjälpte mig delvis att hålla upp ca 3 mån men biverkningarna gjorde att jag blev trött och omotiverad så jag slutade.

Profile picture for user Coocoopoo

@Suburra tack! Jag fortsätter kämpa trots känslan av hopplöshet. Tragikomiskt att de trycker i en en massa mediciner men när man själv vill ha en specifik medicin och delta i sin vård blir det ett nej.

Profile picture for user Suburra

@Coocoopoo blev fel ej hudläkare utan husläkare 😂.Ja blir förvånad de är ju snabbare än blixten på att skriva ut mediciner ( ibland tror man de går på provision) Kan det vara så att de vill ha ett möte först eller att du har annan medicin? Du kommer lyckas med eller utan naltrexon . Du vill sluta och det är ju första steget

Profile picture for user Suburra

@Coocoopoo haha så roligt! Jag hoppas du får tag i naltrexon är ju ett bra hjälpmedel fungerar mot suget för mig men tyvärr biverkningar som är bättre än dricka och bakfylla i alla fall!