@FriNu Grattis till dag 24!🥳. Bra jobbat! Att lösa saker som nykter är en helt annan process än om man blandar in alkohol i det. Precis som du säger, man lugnar ned sig eller steppar upp och känslorna är inte 100% äkta. De blir lätt förvridna beroende på stämningen man har inom sig. Man ser tydligare vad man inte mår bra av i livet utan att fly när man är nykter. Låter spännande att du är på rätt spår! Jag tyckte också att nykterhetsresan var och är riktigt spännande och jag utforskar det nyfiket😁.

Du är fantastisk! Ha det gott!❤️

@vår2022
Taaaaack för dina ord🙏
Hmm... intressant att se vissa tidigare upprepade situatiomer nyktert, Får se hur och vart jag navigerar. Men en sak är säkert, att jag inte vill vara där jag är nu, inte längre.

Tisdag, hyfsat bra dag. Lite huvudvärk men går snart över.

Känns ändå bra. Ser saker på situationer ned nytt och klarare ljus.
Jag är på rätt väg, jag är mig själv.

Emellanåt klandrar jag mig själv hårt, känner mig värdelös, mest som en dålig partner, och att jag kan känna en avsky och fruktansvärd vrede gentemot min partner. Jag försöker bättra mig, mitt sätt, men blir aldrig bra nog. Vårt förhållande är en berg och dalbana, ena stunden är det fantastiskt, nästa stund katastrof.
Jag vill fakt8inte leva så, men kan inte, förmår mig inte att ta mig ur den.

Kram på er, ni fantastiska människor.
Tack för att ni finns❤️💪👊👊👊