Idag har jag ångest. Igår misslyckades jag och drack för mycket. Har en sambo som är besviken och arg. Jag vet inte ens hur det blev som det blev. Hur gör ni för att återskapa det som blivit förstört? Känns som att jag förstört allt och att det inte finns någon räddning, att relationen blir mer och mer förstörd pga mig. Jag bill bara spola tillbaka tiden.

@Tar_zan Det kanske är dags att ta tag i drickandet? Här finns ett Alkoholprogram under fliken Stöd som är till bra hjälp.
De rekommenderar tre månaders uppehåll till att börja med. Sen kan du lättare besluta hur du vill gå vidare. Det som är bra med en vit period är att mycket av suget försvinner, hjärnan blir mer återställd, du blir inte lika fokuserad på alkohol. Mycket annat i livet får ta plats och du ger dig själv chansen att fundera över hur du vill ha det. För många försvinner också skam och ångest och de får bättre sömn.
Hjälp kan du också få genom att läsa böcker som exvis Skål tamejfan!
Eller här i trådarna. Lycka till!❤️🙏🏻

@amanda jag gör programmet och vill kunna dricka måttligt. Och det har gått bra hittills men igår hände något. Så besviken på mig själv. Tre månader nykter låter som en idé. Tack för tipset