@Natalia @prinsessa God morgon! Här är en till som räcker upp handen när det gäller kunskap om att "unna sig" och "passa på". Been there and done that. Inte idag dock. Sitter på tåget hemåt efter en härlig konferensvecka. Som alltid när jag varit djupt involverad i något så känns det lite tomt, men jag har mycket roligt att se fram emot. Solen tittar fram och tågkaffet smakar oväntat gott. Önskar er en god och glad lördag. Håller på att längta ihjäl mig efter min egen kisse hemma och ser så mycket fram emot att mysa med honom ikväll!!

God och solig söndagsmorgon. Katten blev så väldigt glad, och jag njuter av att vara hemma igen. Har kört en tvättmaskin som jag skall hänga ute och sen kanske ta en kopp kaffe (till) på uteplatsen. Mötet har varit roligt, och framgångsrikt men att vara åter hemma är bra för mig. Det är så mycket lättare att hålla strukturen här, även om det gått bra borta. Önskar er en fin nykter söndag!

Godmorgon!

Det är mysigt att sitta ute med kaffekoppen i friska luften i mörkret. Har hunnit med två koppar. Förra veckan kändes lite bakvänd med besked om arbetsstart, det blev ingen ordning på nånting alls. Ingen märklig reaktion då vardagen är påväg att helt ändra rutiner men är glad att ha ytterligare ett par veckor innan start. Känns som jag hunnit landa lite mer i reaktionen och den här morgonen känns inte lika bakvänd. Ska passa på att njuta av lugnet och ta hand om mig själv på bra sätt till dess. Ser att det ska bli ett ganska bra väder i veckan men tar hand om en dag i taget och börjar med att ta hand om måndagen.

Stor kram till er. Nu skapar vi en ny bra dag 💕

@Natalia Godmorgon! Låter mysigt med lugnet och kaffekoppen!
Och godmorgon alla ni andra!
Visst ska vi skapa en bra måndag, det känns som om den kommer bli bra! Njuta av sensommaren!

@prinsessa @Natalia Här kommer "måndagmittpådagenhälsningar". Både min partner och jag är lediga idag så det är lite söndagskänsla över dagen. Nu kommer hösten igång på riktigt med jobb, möten och uppdrag. Skall fortsätta ägna dagen åt planering, min älskade struktur. Sen skall vi ägna oss åt varandra lite extra ikväll, det skall bli mysigt med en romantisk middag. Eventuellt använder jag en del av min enhetsbudget. Skönt att du börjat landa lite i känslan Natalia. Även positiva förändringar kan skapa en känslomässig reaktion tycker jag. Har du en lugnare arbetsvecka denna vecka prinsessa? Önskar er en fortsatt fin dag, jag dricker te och har mystofflorna på.....

@Påvägmothälsa Lite lugnare vecka idag, vilket är skönt. Ska dricka upp mitt kaffe nu och se ut på en morgonpromenad innan arbetet tar vid här hemma. Hemmaarbete idag, ganska så skönt. Blev det en fin middag igår? Visst är det mysigt med hösten?!

Godmorgon alla ni andra! Idag skapar vi en bra tisdag utan enheter!

@prinsessa God morgon! Ja det blev en jättemysig middag igår. Min partner stöttar det jag gör så mycket, och det känns viktigt att avsätta tid för bara oss ibland. Hösten är underbar, men ärligt talat skulle jag ha svårt att välja en favoritårstid - jag trivs bra med alla! Idag blir det start hemma med arbetet, sen skall jag till min psykolog och vidare till jobbet. Sitter i en skön fåtölj och dricker min andra kopp. Det blev enheter igår, drygt två stycken så jag är ganska nöjd med mig själv eftersom jag i princip höll min budget. Önskar alla i tråden en skön nykter tisdag 🍁

Halloj @Påvägmothälsa och @prinsessa 🙂

Igårkväll gick det lite snett då en av grannarna gav mig en flaska vin som tack. Jag är ju en såndär knäpp som numer inte riktigt kan låta bli om det finns hemma oavsett om jag har en vilja till det eller ej. Jag hade även svårt att inte ta emot den. Det är lite fel på mig på så vis. Hur som är det en fin dag med ett fint väder och jag passar på att njuta av ledigheten och friska luften. Ikväll blir iaf fri från enheter.

Önskar en skön dag 🥰

@Natalia @prinsessa God morgon mitt i veckan. Här är det disigt men börjar ljusna. Just nu är livet väldigt hektiskt igen och jag har sovit lite oroligt. Extra bra att inte konsumera enheter då. Natalia; att säga nej är verkligen en av de saker jag tycker är svårast, vi får hjälpas åt härinne, och träna!! Idag blir det jobb som vanligt och sen kommer bonusdottern på middag. Det skall bli trevligt. Nu tar vi en nykter onsdag.

För mig blev det en utmaning i helgen att umgås med många kompisar där alkohol är en självklarhet en sån här helg.
Jag hade dock förvarnat om att jag inte kommer dricka - och det gjorde jag inte heller.
Uppmärksammade hur måttliga nästan alla var - och kände ”sådär vill jag också bli”.
Tror jag hade lätt fixat att bara ta 1-2 glas där och då.. men det hade känts som ett misslyckande då jag bestämt mig för längre uppehåll.

@Fia L Hurra, ett sånt framsteg Fia! Klappa dig själv på axeln nu och se vad du klarar av. Har du klarat en gång så kan du flera.
Morgon med dis här,precis som igår. Väldigt hektisk vecka denna vecka men igår kopplade jag av när jag kom hem. Lagade mat tillsammans med min partner och tittade på film innan vi gick tidigt i säng. Inga enheter. Sov bättre och har energi för dagen. Önskar alla en fin och nykter torsdag 😻

@prinsessa
Hallåj. Jag ser fram emot december - då min plan är att börja dricka måttligt. Undrar lite hur måttligt är för dig och er andra?
Räknar ni gräns per vecka / kväll eller vad räknas som måttligt?
Ha en fin dag.

Godmorgon i stugan!

Det var bra jobbat vad gäller enheterna @Fia L. Skönt att du känner dig beslutsam också 🙂

Det är ett väldigt fint höstväder. Inte ännu på det klara med vad jag ska göra av dagen men har en ganska god energi och ett gott mående. Ska göra det bästa av dagen ❤

Ta hand om er