Närkontakten medhjärnan försvinner!

@Majaella Så jobbigt du har det, vill sända dig många styrkekramar! Jag tänker att din styrka att nu lämna honom kommer från själen! Att den träder fram i all sin kraft och säger dig att nu får det vara bra! Det räcker nu! Du är värdefull och värd att älskas både av dig själv och andra! Att kroppen stänger av känslorna tror jag beror på att den fokuserar allt på att ge dig styrka att klara av att lämna sedan kan du känna efter och vara sorgsen över hur det blev när flytten är klar. Det är sorgligt när ett äktenskap blir destruktivt för någon gång har man haft det bra ihop och det är väl det som gör att man stannar kvar. Man önskar det kan bli bra igen och man är rädd för att mista tryggheten i det destruktiva som man trots allt känner eftersom ovissheten över vad som händer om man lämnar känns mer skrämmande än att vara kvar i det destruktiva!
Tro på dig själv! Du är värdefull! Kram❤️

Jaa! @Vinägermamman! Jag är på, även om lite väl sent efter din fråga.
Jag har hållit mig relativt osynligt ( vad jag inbillar mig ) salongsberusad ett antal veckor tills jag i söndags hamnade stora
i konsekvensgropen igen. Ingen rolig historia kan jag lova. Tänkte inte, bara drack, minns inte riktigt vad. Det enda jag kan säga är att jag inte har skadat någon annan än mig själv, förutom oro för mig kanske, den har dock direkt bytts ut mot ilska och avstånd. Hoppas och tror att jag nu är på väg uppåt.
Min man har lämnat mig och familjen har tagit avstånd, alla är arga och besvikna. Jag ramlade ur soffan och svarade inte på telefon så alla blev oroliga . Jag har varit helt ensam sedan i måndags. Klarat dock att jobba men det har varit svårt särskilt måndag och tisdag
Har idag talat med kontakt på AA och det var en väldigt sympatisk man som föreslog en terapeut eller gå på ett möte. Han lät ung och berättade att han själv skilt sig från en icke bra människa och därefter missbrukat, men att han nu mår bra och har tillfrisknat. Jag funderar starkt på om jag skall pröva ett möte imorgon .
Måste nog inse att jag behöver hjälp även om jag klarar att någorlunda klarar att 361 av 365 dagar på året
Jag lägger för mycket energi och tankar på A
Är på dag 2 idag och behöver allt stöd jag kan få!
🍀