Har sovit dåligt, ont i skallen, rastlös. Sugen på nåt, ska handla nu efteråt. Har jobbat med kontor ting i 6 timmar, skit trött. Tinitus, piper som F i öronen, torr i käften som en öken.
Kanske köper alkoholfri öl, ska köpa fryst frukt.
Denna dagen är livsfarlig. Måste kanske game eller göra nåt som är väldigt spännande.Klockan är bara 15.30, musklerna är märkliga, träffar inte riktigt på symbolerna på dataskärmen med musen.
Jag har alko hemma, som jag inte har rört. Och när jag ser dem, så vill jag ändå inte ha. Känns som att suget sitter på ett annat plan. Ölen står i kylen. Men att ta en burk verkar främmande.
Helt skruvat alltihop. Tårarna sprutar, trodde kanske det skulle bli bättre idag men nej, och så är det så jäkligt mycket kvar av dagen.

@Liveman, det syns att du kämpade med både kroppen och sinnet här. Det går lätt att första att det är utmanande. Du är både trött och rastlös samtidigt. Du är mitt uppe i ett jobbigt förändringsarbete som du med tiden tror kommer att föra med sig mycket bra för dig. För många kan nån slags distraherande aktivitet vara hjälpsamt för att orka stå ut med det som är jobbigt på vägen, att göra sånt om du tidigare tyckt om att göra. Och fortsätt gärna att skiva/läsa här och dela dina tankar här på forumet!