God förmiddag, nu är jag tillbaka igen.....Skall strax ned till båten och förbereda inför segling.
Nu laddar jag om, igen. Idag unnar jag mig en dag utan enheter!
Vi skall till vänner på middag ikväll, och jag skall köpa med mig något gott alkoholfritt.
@prinsessa Syrenerna är alldeles strax på G här också! Tiden mellan hägg och syren blev kort....
Önskar er alla en skön och förhoppningsvis ledig lördag.

God morgon alla ☕️

@Påvägmothälsa Segla ⛵️ Gud så härligt! Jag är avundsjuk!

Här går vi runt, maken & jag, och funderar på vad vi ska göra av dagen. Plantera lite. Gå ut i solen kanske? Åka in till stan? Träna? 🏋️‍♀️
Eller ska man bara ta dagen som den kommer och kanske ligga i soffan på balkongen & läsa en bok?📕

Jag har inte satt nollan för dagen idag eftersom vi kanske ska gå på sillkafé ikväll... men jag återkommer i frågan 🐟

🩵

@Carisie Ligga på soffan och läsa en bok låter skönt. Jag höll nollan, trots att jag var sugen. Nöjd med det 😊 En dag avklarad. Ett bad blev det också i hamnen. Imorgon dags att fortsätta med segelsättning. Det är underbart med båt. Nu är det dags att sova.

Tidig morgon med solsken och fågelkvitter. Sömnen är bättre utan alkohol 😊 Nu blir det kaffe på kojen innan vi fortsätter med arbetet. Skönt att vara tillbaka här i forumet. Önskar er andra en skön start på söndagsmorgonen.

God morgon alla ☀️
Vilket strålande väder! Älskart!

Igår konsumerade jag öl 1 st sen beställde vi in en till och jag drack lite mindre än halva och kände mig påverkad och kom på mig själv med att jag bara ville att det skulle gå över! Maken fick dricka upp resten. När vi kom hem bälgade jag i mig kolsyrat vatten för att känslan skulle försvinna - den var inte skön. Ska reflektera över det och skriva i loggen sen. Idag har jag satt nollan - fotbollsderby till trots - jag vill inte ha den där onyktra känslan från igår!

Ha en fin söndag
🩵

@Carisie spik nykter igår men drömde massor inatt att jag varit berusad kräkts o ringt o skrivit till massa folk.....den känslan o ångesten var inte kul att vakna med tills jag insåg att jag drömt......

@Lilith Jag har drömt liknande saker. Att jag dricker och dricker allt jag ser - letar efter mer... fortsätter och hela tiden med känslan att min make kommer att bli så ledsen och besviken när han upptäcker det men jag fortsätter ändå. Helt sjukt.

Jag vet inte vad det var igår som fick mig att tycka att känslan var oskön - men det var den iaf.

Vaknande spik nykter idag också 🙏🏼 Jag har inte vaknat bakis pga alkohol sen i februari - skönt!
🩵

God morgon i stugan ☕️ Denna morgon tarva dubbel espresso! Jag är dödstrött! Drömt och vaknat flera gånger under natten men har iaf lyckats somna om.

Nu sätter jag nollan 0️⃣ för dagen och beger mig ut i produktionen. Hoppas att alla får en fin dag vad ni än gör.
🩵

@Carisie Godmorgon! Ja kaffet gör gott härhemma idag också. Jag var nog övertrött igår och hade lite svårt att somna. Beger mig strax till jobbet, har en del möten idag men jag leder inte något av dem, skönt! Idag unnar jag mig dag 3 utan alkohol. Önskar även jag en fin försommardag såhär i början av veckan.

Vad duktiga ni är som nollar! Jag är inte lika duktig, men ändå måttlig tycker jag.

Nu dricks det gott kaffe, ett möte nu på morgonen, men ska jobba hemifrån efter lunch.

Önskar er en fin måndag i sommarvärmen!

@prinsessa Alltså jag har så sjukt dålig vinnarskalle så om fallet var tävling hade jag lagt mig på rygg & blottat strupen direkt😅😉🤭. Vi har alla våra egna demoner att slåss mot och krig att strida i. Eller?! ❤️

Jag hade goda intentioner att göra massor med saker idag men tyvärr blev det bara en annan station än min hemmavid för att hämta knivbrev. Så tänkte jag att jag skulle promenera hem men har en så hiskelig huvudvärk att jag åkte tillbaka och maaaaaasade mig hem. Kan det vara de 1,5 ölen i lördags? 😉

Jag & min nolla 0️⃣ kommer att vräka oss i dunet TIDIGT ikväll. Klockan är faktiskt tidigt redan nu. Snart. Ska bara.. 5.15 ringer klockan imorgon. Bara jag slipper huvudvärken så ska nog det gå också.

Ha en fin kväll
🩵

God morgon ☺️☕️
Fåglarna sjunger & jag ska kliva ur dunet & fixa en dubbel espresso. Har sovit som en stock! Så himla skönt. Nu reggar jag nollan för dagen och studsar iväg till jobbet. Ha en fin dag.
☀️🩵

@Carisie Så härligt att du fick god vila när du var så trött. Ibland kan det vara svårt att sova då.
Jag hade en intensiv arbetsdag igår, som avrundades med ett samtal med en nära vän på telefon. Ett tufft och uppriktigt samtal med uttalanden och reflektioner som jag blev ledsen av, och behöver bearbeta. Lyckades låta bli att ta det som svepskäl för enheter. Tog att bad istället. Nu är det morgon igen. Skall göra det bästa av dagen. Önskar alla i kaffestugan en fin tisdag.

@Påvägmothälsa Bättre med ett bad än ett glas! Jag har badat i sjön förra veckan, det var lite friskt, men det finns potential.

Carisie: Härligt att du fått sova, ha en fin dag på jobbet!

Jobbar hemifrån idag, ska städa balkongen, fixa lite nya blommor. Jag ska jobba också, men har faktiskt inte så mycket just nu.

Önskar er alla en fin tisdag!

@Påvägmothälsa Åh det var såååååå skönt! Hade dock med lätthet kunnat sova hela förmiddagen - med se det gick inte 🤐

Jag ska se över odlingarna när jag kommer hem. Äta sallad och dricka ohemula mängder bubbelvatten och knyta ihop mig tidigt! Igen! Och igen! Det tär med många tidiga mornar på raken. Eller om man inte jobbade kvällspass skulle mornarna inte vara lika jobbiga.

Hoppas du haft en fin dag
🩵