Det här kommer bli ett ganska långt inlägg. För ca 5 år sedan så levde jag i en kass relation. Fick panik ångest och mitt liv gick ut på att vara hyper stressad, deprimerad och ha ångest varje dag. Gick till läkaren och bad om hjälp, hade konstiga både psykiska och fysiska symptom, men dom hittade inget fel. Men till slut så började jag med anti Depp SSRI preparat och jag kände mig bättre, men samtidigt så drack jag för att döva ångesten ännu mer. Sen slutade jag med ssri och mådde bra länge. Har ny relation och älskar henne mer än allt annat. Men har säkert druckit öl 4 år i sträck i stort sett varje dag både folköl och stark öl. Och ny dog en nära vän till mig och jag har i flera veckor i sträck druckit starköl, på helgerna så fort jag vaknat så har jag hällt i mig hela tiden, och har inte ätit bra heller. Diarre på morgonen. Och ångest och stress. Och nu när jag inte dricker så vaknar jag svettig och skakig och mår konstigt överlag. Vad händer med mig? Känns som om jag har dränerar mig själv på livskraft och näring och allt därtill :/ tacksam för svar.

farmor

Istället för att prova med alkohol, sök istället hjälp inom vården. Det finns bättre möjligheter för dej. Att du hamnat i kris är inget konstigt eller något tecken på svaghet, utan istället ett tecken på mänsklighet. Ring sjukvårdsrådgivningen 1177 i morgon lch fråga vaft du ska vända dej. Ensam med detta ska du inte vara.Fint att du har en bra relation, men hon ska inte behöva stå ensam inatt stötta dej. Våga be om hjälp nu. Det är styrka att inse sitt behov av hjälp. Lycka till!

Hej Jeppeh, välkommen till forumet. Du berättar att du är orolig över vad som händer med dig och din hälsa. Klokt att du tar steget att skriva här så vi på forumet kan ge dig stöd. Det låter som du verkligen vill ha en förändring vad gäller alkoholen. Att ringa 1177 är en sak man kan göra, det är även möjligt att vända sig direkt till ett sjuhus eller dagtid vårdcentral eller beroendemottagning. Du kan också ringa Alkohollinjen 020-844448 vardagar 12-19, fredag 12-17. om du vill titta gärna under vår flik här på forumet, annan hjälp, där kan du kanske se vad som blir närmast dig att vända dig till.
Fortsätt gärna skriva och läs runt på forumet, hoppas det blir hjälpsamt för dig.
Vänligen Rosette/Alkoholhjälpen

jeppeh1984

Ja jag är så less på att vara nere i skiten, har varit där förut och vill verkligen upp till ytan igen. Tack så jättemycket för ert stöd. Jag har också en fråga, Ang b -vitaminer. Hur kommer det sig att regelbundet användande av alkohol minskar b-vitaminer? Har aldrig förstått det.