Hans kropp klarade det inte lÀngre och igÄr lÀmnade han oss.
Det kÀnns sÄ sorgligt att det ska sluta sÄ och att det inte fanns möjlighet för honom att bli frisk.
🙏Azalea

Fina fina Azalea, jag beklagar verkligen sorgen. TÀnker pÄ dig och har följt din kamp hÀr pÄ alkoholhjÀlpen. Du har varit sÄ tapper, sÄ stöttande och sÄ stark.
Jag Àr ledsen och skickar dig all vÀrme och ljus. Kram Nora

Tack mina fina Änglar❀❀❀❀
Ni har varit ett fantastiskt stöd under denna lĂ„nga resan. Jag Ă€r er evigt tacksam 🙏
Det Àr en sÄdan stor sorg nu bÄde för mig, barnen och hans familj men han ville inte lÀngre och jag kÀnner ÀndÄ att det blir en frid för honom nu.
Nu mÄste bara alla vi i familjen försöka minnas det som var fint innan alkoholen kidnappade honom.
Stor varm kram till er allihop❀❀

LivrÀdd igen

@Azalea Du har stöttat mig sĂ„ mĂ„nga gĂ„nger, Ă€ven nĂ€r jag var hĂ€r pĂ„ forumet första gĂ„ngen för nĂ€stan 5 Ă„r sedan. Du Ă€r en underbar mĂ€nniska, jag hoppas att du finner styrka att gĂ„ vidare. Kram ❀

Tack Åsa M och EsterHanna🙏
Det Ă€r sorgligt att det slutade pĂ„ detta sĂ€ttet men jag Ă€r tacksam över att sonen fick förra helgen med honom och dottern hann hem frĂ„n utlandet och ses❀

TĂ€nker pĂ„ dig. Gud. Denna sjukdom alltsĂ„ 😔 Om du minns sĂ„ dog min fd sĂ€rbo för ett par mĂ„nader sen..Om det var han sjĂ€lv som tog sitt liv eller om kroppen la av. Ja vet inte 100..men oavsett sĂ„ var det sjukdomen alkoholism som tog död pĂ„ honom. Den fina mĂ€nniskan med.. Denna jĂ€vla sjukdom. Kram. Du har varit makalöst tapper. ❀

Vad sorgligt Azalea <3. Vilken fruktansvÀrd sjukdom det Àr. Varm kram och ta hand om varann.
Kom ihÄg att du kÀmpat och gjort allt som stÄtt i din makt<3

Han har fĂ„tt lugn och förhoppningsvis fĂ„r du och dina barn det ocksĂ„ Ă€ven om det kanske inte kĂ€nns sĂ„ just nu. Inget liv att leva som deras pappa hade det. SjĂ€lv har du gjort allt och mycket, mycket mer för att vara ett stöd men det rĂ€cker inte. Över denna sjukdom rĂ„der vi inte, hur mycket vi Ă€n vill. MĂ„nga kramar till er och ta hand om varandra ❀.

Jag vill tacka er allihop, fina vĂ€nner ❀
Ni vet hur det Àr att kÀmpa mot en alldeles för stor motstÄndare. Det Àr svÄrt att vinna över den och jag gjorde allt jag kunde men lyckades inte.
Det Àr en sorg att se hur den kidnappar vÄra anhöriga och hÄller dem fast i sina klor.
Det har varit en sÄ tung och sorglig dag men samtidigt vÀldigt fin.
Begravningen blev vacker och vi gjorde det fint för honom och nu kÀnner jag att han Àr fri.
Jag Àlskade honom och han var min BÀsta vÀn, det var aldrig honom jag lÀmnade utan det var alkoholen som gjorde honom förÀndrad.
Jag Àr sÄ tacksam över barnen vi har och vi har umgÄtts dessa dagar och tittat pÄ mycket filmer frÄn tiden dÄ allt var dÄ bra, helt perfekt. Vi har raderat de sista Ären och minns honom som den vackra och underbara pappa och man han var.
Vi hade 25 underbara Är och jag tÀnker glömma de sista 10 som om de aldrig var.
Tusen kramar frÄn Azalea