Låter trevligt Kaffetanten. Det kommer säkert också att vara lite tragiskt att se alla fulla människor. Jag har nog egentligen alltid tyckt att det var tragiskt egentligen. ”Fullast på festen” var aldrig min grej.

Kaffetanten88

@Sisyfos önskar jag kunde säga samma sak. Det var några år där jag alltid var fullast. Jag hade inget stopp när jag började dricka. Slutade antingen med att jag somnade eller spydde. Inte roligt alls. 😣 pinsamt!

Ja, men nu har du den erfarenheten och livsvisdomen också. Liksom jag som har varit full på olämpliga tider och tillfällen. Mycket pinsamt, men men… nu vet vi. Nu gör vi om och gör rätt, vänder blad, går vidare.

Kaffetanten88

Igår och idag har jag varit nere i ett mörkt hål igen. Ångesten är hemsk och jag vet inte vad jag ska göra för att det ska bli bättre. Vet inte vad som triggade igång det heller. Är bara så trött. Trodde jag var någorlunda stabil nu.

@Kaffetanten88 Åh, vad jag lider med dig... Har precis haft en sån dip, har knappt hämtat mig än. Har du nåt knep att ta till? Jag var så oförberedd när det hände mig o kunde bara vänta ut känslorna. Det tog sin tid...Har inte läst så mycket i din tråd, många bra o kloka tips finns ju när man läser runt här... Hoppas det lugnar sig snart för dig ... 🤗

Kaffetanten88

Men jag har ett hjärta av porslin
Så snälla ta det lite lugnt med mig
Lite lugnt med mig, snälla
Jag tror att du förstår att det kan vara ganska svårt
Att öppna upp för dig
För nån som är som mig, snälla
Jag vill vara din
Vill ha dig under mitt skinn
Men är så rädd att gå sönder
Du vet väl
Att jag har ett hjärta av porslin
Så ta det lite lugnt med mig
Jag har ett hjärta av porslin //Miss Li

Kaffetanten88

Jag ska börja med ännu en medicin. Jag hoppas verkligen det hjälper mot deppigheten och ångesten. Har dippat rejält igen. Kanske inte så konstigt efter sonen var så dålig men jag orkar inte må så här. 😞❤️

Kaffetanten88

Orkar ingenting. Behöver duscha men orkar inte. Köket ser ut som ett bombnedslag men har inte orken. Vi flyttar på fredag så det enda extra jag försöker göra är att packa lådor.

@Kaffetanten88 Jag lider verkligen med dig ❤️ Är det någon jag innerligt önskar att jag kunde ”bära” igenom allt det jobbiga så är det du. Det beror nog på igenkänning. Du är nu i den sitsen som jag var i under min yngsta dotters tidigare år. Varje dag är en kamp för överlevnad. Andas, andas, andas. Det blir bättre, jag lovar 🙏🏻 Men det är SÅ tufft mitt i det. Du har ju din egen diagnos ovanpå allt dessutom 😢

Kram 🐘

Kaffetanten88

Tack ❤️@Andrahalvlek Önskar ofta någon kunde bära mig men känner mig ofta ensam. Även fast jag har en sambo så känns det inte som han förstår och känns inte alltid som jag kan prata med honom. Vi behöver gå mer i parterapi. ❤️ Är glad att jag kan skriva här och att det finns folk som du som förstår. 🥰❤️❤️

Kaffetanten88

Ack så fel man kan ha. Mådde bra i någon timme sen kom ångesten tillbaka. Nu oroar jag mig för allt igen. För pengar. Vi gör av med för mycket, för flytten (vi flyttar på fredag), för sonen, för saker som disk som ska göras, till allvarligare saker. Grubblar. Kan inte stänga av hjärnan.

@Kaffetanten88 Styrkekramar i massor till dig ❤️ Försök att tänka på andningen. När man känner sig ångestriden tenderar man att andas ytligt, och framför allt andas man inte ut ordentligt.

En enkel andningsövning: Räkna långsamt till 4 och fyll magen med luft, håll andan räkna till 4, andas ut långsamt räkna till 6, håll andan räkna till 4. Börja sen om igen. Försök att få till 4-5 repetitioner i sträck några gånger varje dag. Blunda samtidigt, lyssna på din andning. Bra sak att göra när man sitter på toaletten!

Kram 🐘

Jag tänker på en sak när du skriver som jag såväl känner igen. Det är den här stökigheten omkring dig och att du verkar må lite dåligt av oordningen. Jag har liksom inte riktigt fattat att jag störs av oordning och att det faktiskt påverkar mitt psyke, men min dotter är lite likadan och det är ju lättare att se och förstå hos nån annan. Så jag undrar om det kan vara så för dig? Och det blir stökigt hos mig när jag inte riktigt orkar. Det blir en ond spiral. Om det är så för dig tänker jag att du kan passa på nu när ni flyttar och börjar på nytt att skapa ordning. ”Var sak på sin plats”, som jag har tyckt att det är onödigt att ha det pedantiskt, men efter ett rätt långt liv så kan jag bara konstatera att de flesta verkar må bättre av organisation. Det blir den där känslan av övermäktighet som det är svårt att leva med när det blir för stökigt, när man väntar för länge, när man inte tar undan direkt. Så om jag får ge dig ett råd (som jag har svårt att leva upp till själv), så är det att passa på att skapa ordning nu. Om du inte är så duktig på det själv, kanske du har nån kompis som du kan fråga. (Jag vet precis vem jag skulle be om hjälp med en sån sak).
Lycka till med flytten och hoppas du mår bättre snart. Tänker att det kanske inte är så konstigt att du mår dåligt nu heller. Flytt är en sån situation när många mår dåligt.