God morgon alla från ön ☕️ framför brasan idag då det blåser kalla nordanvindar på ön.
Gårdagen avlöpte hur fint som helst - långpromenad på stranden - svärmor skickade med en PET med "picknick" - Den fick gubben avnjuta själv även om det var strålande sol och i lä ☀️ - han sa "du vill väl inte vaska nåt redan nu" jag ba "näpp". Väl hemma i trädgården grävdes det och plockades fram utemöbler etc etc. När svärmor erbjöd lite stärkande så sa jag att jag ville duscha. Sen rullade det på med trerätters med flytande tillbehör och jag drack 12 glas vatten 😅😂 och avslutade kvällen under budget så jag är supernöjd.
@Solana Svärfar fick lätt i sig mer än 35E 😅😂😅😂😅😂 svärmor var inte långt efter heller.

Hoppas ni helgarbetare får lugna arbetsdagar. Vi ska åka hem med en sen färja så jag är tacksam att börja 13 imorgon 🏥

Njut av söndagen 💛

God "morgon" ☕️
Såå trött idag - vi kom hem strax före kl 01. Tur att vi sov nästan hela båtresan också. Tyckte oändligt synd om gubben när hans klocka ringde 05 😳
Jag satt i bilen på väg till båten och reflekterade över lördagen. Jag vaknade ju och mådde bra på söndagen men det var nåt som skavde trots att jag inte hade maxat min budget. Till slut kröp tanken fram "jag hade kunnat låta bli". Nytt tag i tankarna - varför drack jag? Jo för att det förväntades av mig. Jag reflekterade också över att jag undvek det in i det sista samt att jag gjorde det fast jag egentligen inte var sugen?! Frågan är ifall att OM jag varit sugen - hade jag då maxat min budget och sen suktat efter mer, smugit (min man har stenkoll på mina planer) eller helt enkelt bara gått all in? Ingen aning? Men det finns bara tid och den får utvisa åt vilket håll det drar och så får jag väl vrida på mina strategier om det behövs - i helgen lyckades jag iaf med mina föresatser. Gårdagen slutade med en nolla och den här dagen kommer också att göra det. Lite segt att jobba till 21.30 men sånt är livet.

Jag önskar er en härlig måndag och hoppas att er dag slutar som ni önskar och föreställer er 💛

Godmorgon! Dricker gott kaffe framför morgontvn. Igår var jag ledig så då låg jag ute och solade hela eftermiddagen. Nu är våren här! Idag blir det lite jobb.
Kul att se att Källarmannen kikar in här, bra och gött med alkoholfri öl.

Nu skapar vi en bra tisdag!

God morgon 😴☕️ Jag är i samma state som dig @Natalia -jag ligger fortfarande i sängen. Det var sjukt mycket på jobbet igår kväll så jag kom hem sent. Men det får bli en dubbel espresso och en dusch nu. Heja dig! Bromsklossar är bara att glömma 🪵

@Prinsessa Åh har du redan så varmt? Här är det långväst och mössa på kvällen - kunde skippa mössan på dagen 😅 Inne på jobbet är det kallt med alla maskiner som ska blåsa överallt ❄️ landstingspyjamas med långkallingar under 🫣😂

Hoppas alla får den dag ni önskar 🙏🏼

Godmorgon alla! Hemma efter en härlig och intensiv konferens. Har fått nya tankar, precis som jag hoppades på. Hemma vid köksbordet igen, strax dags att cykla till jobbet. Inatt åskade och blixtrade det intensivt här. Ett riktigt skådespel! Idag unnar jag mig en dag utan enheter. Önskar en fin onsdag !

Inatt fick jag sova gott 🙏
Har en lugn och lång morgonstund med kaffet och kissarna innan det snart är dags att bege till dagens långpass.

En fin morgon med sol, god sömn och inga bromsklossar igår ger bra förutsättningar att skapa en ny bra dag 🥰

Kram

@Påvägmothälsa den här morgonen känner jag sådär som jag skrivit tidigare. Skulle till att skriva att jag inte ska lägga på några bromsklossar efter jobbet sent ikväll men märkte hur fort det blev till en tveksamhet.
Liksom kan jag verkligen lova det? Jag kanske visst vill ha bromsklossar ikväll. Det är just på det sättet jag känner att det kan vara negativt för mig att gå in på ett alkoholforum på morgonen men jag gillar som sagt rutinen att kika in 🙂
Känner att morgonen inte är en bra stund för mig att funderar på bromsklossar alls. Morgonstunden är härlig som den är och det är klokast att jag bara följer med de positiva känslorna jag har för dagen med de gynnsamma tankarna och känslorna jag redan har. Det är senare jag behöver lägga krut på eventuella impulser till att köpa bromsklossar.

Har funderat på nåt annat sammanhang som kanske diskuterar tex träning istället. För det blir lite som ett tokigt fokus att vakna, kika in och på ett eller annat sätt väcka tankar om vad ska jag Inte ska göra idag - jo idag ska jag inte dricka bromsklossar.

Knepigt det här 😄

@Natalia Tack för att du reflekterar. Har ändrat mitt sätt att skriva förut och kan göra det igen 😊 Tror att jag ändrade tillbaka för att jag uppfattade att du ändrade ditt sätt att skriva. Har en lite tuff morgon, jag tror att min katt är sjuk. Han äter inte som han ska. Det har hänt en gång förut. Skall försöka tänka ut en strategi, tidigare tog jag honom till veterinären men jag vet inte om han klarar det. Han blir väldigt stressad och han är lite gammal. Det finns extra energirik mat som går att köpa, funderar på det.

@Påvägmothälsa, jag reflekterade mest över mitt eget skrivande. Vad jag känner inte är gynnsamt för mig själv att skriva om eller att tänka på. Hur jag däremot reagerar på något jag läser får jag själv ta ansvar för. Jag tycker alla får skriva vad de känner och vill på forumet.

Men lilla kissen @Påvägmothälsa ❤ Har du ringt och rådfrågat nån djurklinik?