Godmorgon. 9 veckors nykterhet idag. Trodde jag skulle ta peth prov denna veckan o vinhjärnan såg sin chans att tillåta korken av.....men det blir nog inte prov förräns nästa vecka så korken blir på. Trevlig helg alla

Hej vänner. Snart på väg till veterinären. Han verkar inte så supersjuk men matvägrar, och då ville de att vi skulle komma in. Försöker förbereda mig för det värsta. Har man ett djur så måste man ju vara stark.
Har ställt in dagens föreläsning, det var svårt men om han måste avlivas så vill jag vara där. Måtte det inte bli så.....Håll tummarna

Go'middag 🥞 ☕️
Som det blir när man jobbar kvällar. Har haft en nykter vecka nu (efter mina 3 glas bubbel förra lördagen) och det känns så skönt att inte låta en substans styra ens liv. Jag njuter av att inte ens vara sugen på nåt och nu kliver jobbhelgen in och styr. Längtar redan till måndag då jag är ledig ☀️

@Lilith Heja dig! Bra jobbat!!!

@prinsessa Tack ❤️ Min partner och jag var hos vår underbara veterinärpraktik i flera timmar, och kissen hade inga konstigheter vid undersökningen. Däremot har han ju gått ner i vikt. Efter lite om och men lyckades de ta blodprov och i princip var de undersökningarna normala. Vi fick recept på aptitstimulerande och åkte hem med många goda råd med oss. Nu vilar både kissen och jag. Hoppas att ni har en fin fredag 😻

Godmorgon i kaffestugan! En måttlig lördag gör att jag känner mig på topp idag. Ska träffa några vänner och äta lunch idag. Jag gillar att göra saker där man inte "behöver" dricka alkohol. Eventuellt tar vännerna ett glas, men jag kommer att avstå och det är inget konstigt med det då det är söndagslunch. Jag är icke sugen heller för den delen.

Nu skapar vi en bra söndag!

@Natalia @prinsessa God eftermiddag denna stillsamma söndag. Här är det fortsatt kattsjukstuga, och matte har fullt sjå med att hantera sin oro. Han äter ingenting och det är matning med "uppslammad" mat med spruta som gäller. Försöker förbereda mig mentalt på att han kanske inte klarar sig. Hoppas att ni har det bra. Jag kämpar på.

@Påvägmothälsa Lille kissevännen. Sorgligt när ens djurvänner inte mår bra. Har själv haft hund som fick somna in för några år sedan, så jag förstår hur det kan kännas. Hoppas kisse mår bra snart. Stor kram!

@Påvägmothälsa hoppas kisse blir bättre snart.
Hade en dålig dag igår och för många enheter, så morgonen blev trög. Och jag som hade så mycket att göra idag! Inte blev det bättre av skitvädret med regn och blåst hela dagen idag. Nya tag idag! Inne på min fjärde "alkis-bok": "För mycket och för ofta" Den handlar om hur man med hjälp av KBT kan bli måttfull i sin konsumtion av alkohol. Innan det läste jag "Njutningsparadoxen", den var rätt ok, men den förespråkar mest total avhållsamhet, precis som de två första böckerna jag läst. Önskar er alla en skön söndageftermiddag.

@Solana Det blir en bättre dag imorgon ☔️ ☀️
Det ska bli toppenväder och jag är ledig efter en lååååååång (E-fri) arbetshelg 💪🏼 så då ska jag fixa så man faktiskt KAN se ut genom köksfönstren 🫣 Hoppas du får en god natts sömn och en bra start på veckan.

Godkväll!
Kikar på serier här och det är mysigt.
Kikar in och önskar en godnatt till oss alla. Har några sammanhängande lefiga dagar och ska föröka att inte förstöra fler av dem med bubbel.
Jag mår ju alltid bäst utan och när kvällen är som just nu.

Kram ❤

@Solana Idag är en ny dag och hoppas att du fick en godnattssömn och tar ny tag idag.
Carsie: Tvätta fönstren, så duktigt och vårigt! Skulle behöva det också.
Natalia: Mysigt med seriekväll utan enheter och kanske med kissarna? Har du sett baby reindeer på Netflix? Den kan jag annars rekommendera. En riktig kaninkokerska.
Påvägmothälsa: Hur mår kissekatten?

Nu skapar vi en bra måndag!

Godmorgon!

Kaffe och ett fint morgonväder! Och en ledig dag dessutom.
Ska träna med min lilla vän och göra ett litet handtag här hemma. Har inte planerat mer än så ännu men ser att hela måndagen verkar kunna bli solig. Ska ta vara på det, avnjuta och tanka positiv energi. I bästa fall utan besvärande impulser till det där jäkla bubblet.

En ny dag ❤
@Påvägmothälsa, hur mår kisse?