Det går segt just nu.

Hade en sväng tillbaka till han och nu är han blockerad. Vill inte va med han, men den sjuka delen i mig vill det när jag är berusad... det är då jag kontaktat han.

Jag behöver hålla mig ifrån alkohol och hålla han blockerad för annars kontaktar jag honom om jag ska ta nån aw eller så.

Han är värre än någonsin nu.
Han ville ju ändra hela sitt liv o sluta dricka men han fortsätter ändå och tom lögn igen om alkohol rätt I telefon till mig. Och han känner inte nån ånger nu ens. Han säger att han tycker det är konstigt hur jag kan bli arg på han när han dricker o ljuger.

Så han är riktigt nere i sitt beroende nu.
Men som sagt nu är han blockad, och jag vill inte ens se han. Jag tycker inte ens synd om han längre

@Wind
Finaste du som kämpar på, alla kämpar vi med något 🩷
Kanske är det så att du inte riktigt vill erkänna sanningen för dig själv, kanske är det du själv som får börja vara ärlig mot dig själv.
Fråga dig själv: om jag vill må bra är jag verkligen redo att släppa det som får mig att må dåligt. Är jag villig att göra de förändringarna som behövs för att jag ska må bra?
Kram, hoppas du finner stunder av att du kan uppskatta något, njuta av något eller äta nåt gott. Nått som värmer i själen.
🌸

@Snödroppen
🥺❤️
Jag tror jag tycker det känns jobbigt och tufft. Men det känns som jag inte har nåt val, jag måste för mitt liv kommer bara bli sämre om jag har kontakt med honom. För kontakt leder till att umgås och umgås leder mig tillbaka till dåligt mående och sen är det igång igen.

Jag har ätit nu och det var gott 🙏🥰
Kram

Jag är så trött
Jag känner starka behov av att prata,gråta,vila och vad jag förstår är det helt normalt tillstånd!
Jag har ju gett mig in i en tuff relation som inte kommit någonstans.

@Wind
Känner med dig.
Vill bara säga att du är inte ensam, vi är så många här tex på sidan som gått igenom samma helvete.
Tillåt dig alla känslor och var snäll mot dig själv först.
Du är en fantastisk och värdefull människa. Kram

@Wind

Exakt…, det är oerhört sorgligt när man inser hur mans tänkt av för att orka.

Sen tittar jag på min dotter o tänker -” vad skulle jag sagt till henne ifall hon var ihop med någon som hennes pappa?”….. ta hand om dig själv… du förtjänar kärlek o lugn ❤️

Skriver av mig

Vilken berodalbana med känslor och tankar det var igår, förstår det kommer vara så ett tag. Allt från ilska hur han kunnat hålla på, lurat tillbaka mig alla gånger under året och sedan gjort samma sak efter det att fortsätta som innan. Sedan ledsen för all besvikelse, till att känna saknad osv. Jag tycker nog minst om att känna saknad, så det är svårt att acceptera den dock så sägs det att låt känn alla känslor.....

Kanske saknaden gör mig svag!? Att den fått mig gå tillbaka? Inte konstigt i såfall om jag tycker minst om den tänker jag 🥺🙄🤔

Läget är bra annorlunda men är fortfarande skadad och behöver läkning. Jag ska iväg på behandling och det kommer hjälpa läkningen.

Han dricker och skickar sms om att han vill bli bättre för min skull o han ska gå till beroendecentrum osv och han har fortfarande inte vart där. Han kan skicka sms med inslag av att jag är hans, och sen saknad mm

Jag är nykter och det går fint, jag har sagt ifrån han och sagt att jag INTE tänker vara ihop med någon som är beroende och inte tar hjälp.jag har sagt klart o tydligt i både sms och i telen att jag är INTE hans och han får INTE skriva att jag är hans,älskade mm. Jag har dessutom sagt ifrån att umgås med han med mys o sova över o ja allt som var förr.

Jag tror inte han kan känna riktig kärlek och det beror på hans sjukdom beroende. Innan jag talade om allt det här och precis innan vi separerade på riktigt så sa han att han kommer sakna oss när jag är iväg på behandling. Då sa jag att jag får ta emot besök, att han kan åka o träffa mig. Hans svar var detta ....

Nä oj nej de verkar krångligt med tåg

Hade han verkligen älskat mig Hade han åkt och hälsat på mig. Jag hade åkt varje gång det var besökstillfälle

Och för att tillägga så säger han redan efter kort tid i separationen att han mår faktiskt bra och tycker han själv dricker mindre. Han sa häromdagen att han saknade våra kvällar....
Så mycket kärlek kände han... Han var nog kär i allt han fick och INTE mig som person

@Wind
Läser. Minns hur jag hade det med mitt ex. Är glad för din skull att du ska på behandling.
Jag förstår att du behöver din tid. Detta är din process. Jag ser alla fina svar du får. Jag önskar att jag hade en vän som @Åsa M vid min sida.
Jag hade en vän, som jag inte ville ga kvar, efter att jag kämpat i flera år med att få ut mitt ex. Hon förstod ad jag gick igenom, men hon var rädd för att jag skulle bli arg på henne.
Hon behövde mig då jag blivit frisk i min bipolaritet och hon hade insjuknat själv i bipolaritet, som jag, på SSRI.
Hon såg mig som sin förebild och jag var en bättre samtalskontakt än hennes psykiater, sa hon.
Jag förstod att jag även varit medberoende till henne. Vi träffades på gymnasiet och jag tog ansvar för hennes depression, skulle få henne att må bättre.
Idag förstår jag att hon är narcissist. Allt handlar om henne.
Livet kan vara så intressant, när man observerar hur folk beter sig.
Men för att observera andra, så behöver man känna sig själv. Och det tar tid
Du är på god väg att landa. Även det kan ta tid.
För mig tog det 3 år innan jag ens ville träffa en ny kärlek. Och 6 månader till innan jag vågade ta steget.
Nu lever jag i harmoni.
Det var min stora önskan.
Men jag hade inte landat så väl om det inte var för min dyrköpta erfarenhet.
I tid. Och pengar. Men pengarna skiter jag i.
Tiden. Tiden. Jag hade gärna brutit upp tidigare. Men jag visste inte. Jag hade inte ens hittat till detta forum dp jag levde i misären.
Jag hittade hit efteråt, när jag fortfarande sände pengar till honom. Och lyssnade på hur hans jävla skitliv var. Med ambulans färder och nära döden upplevelser.
Han har blivit allvarligt sjuk. Och jag vet inte i vad. Jag vill inte veta.
Alls.
Jag bröt till slut.
Helt och hållet.
Träffade en sund man.
Som jag valde.
Och det är fint.
Min erfarenhet av misären.
Har varit hjälpsam.
Jag gör aldrig något som jag inte vill.
Jag kan välja.
Det är min vinst.
Av min dyrköpta erfarenhet.
Lycka till på din resa!

@Wind
Så starkt av dig att börja se om efter dig själv nu. Du verkar vara färdig med det limbot även om det tar tid att klippa helt.
Fortsätt på din väg, jag tror du är på väg till en bättre plats och där du mår bättre.
Du sätter dina behov i centrum och inte hans egoistiska behov.
Kram

@Självomhändertagande
Vilken resa du har gjort många steg i rätt riktning. Jag kommer nog inte heller vilja träffa nån nu på länge, och speciellt inte nån med beroende sjukdom
🌹

Jag kämpar med min sjukdom..
Antagligen postakuta besvär nu..en längre fas av abstinens.
Har vart nykter och drogfri över 50 dagar och sömnen är normal sedan år av störningar 👌🥇

Han har meddelat att han inte vet om han är beredd att kasta in handduken när det gäller alkoholen. Han har haft tillfällen att följt med mig på möten om att ta hand om beroendet och själv sagt att han " vill" följa med, men inte följt med än...

Senast för en stund sedan frågade jag honom och denna gång kunnat gå tillsammans med mig men han vill inte.

Nu vet jag inte vad som sker ....
Exet har tagit tag o beroende centrum 🤔
Jag är jätte förvirrad.
Både glad,förvånad,förvirrad,rädd....
Han säger att det är för hans skull.
Han har tom varit nykter hemma hos sig UTAN min hjälp som att komma till mig och vart under mina vingar. Nu har han gjort det på egen hand. Jag trodde han ljög men hört via en som bor i samma hus att han vart nykter.

Det här rör ju till allt. Jag hade precis börjat släppa allt och tappat mycket av hoppet men nu sitter jag här med många frågetecken.
Jag vill verkligen inte in i nåt skit igen och tänka på han nu när jag mått så mycket bättre med att fokusera på mitt.