Nu är det dags att lämna detta förhållandet, detta medberoendet och bli mig själv igen.
Trött på att konstant vara orolig, trött på att jämt tänka på han och Jan hans känslor, trippa på tå och inte kunna vara mig själv.
Har gett honom 6 år av mitt liv, det får vara nog nu.
På måndag ta tag i en massa praktiskt.
Just nu känner jag mig stark.

@Saber Ja, det låter som att det är dags. 6 år är lång tid när ingenting förändras till det bättre. Har han insikt om sitt missbruk eller har ni inte talat om det än?
Vill skicka lite extra styrka och jag hoppas du känner det 🥰 För mig tog det 30 år att ta beslutet. Inget att rekommendera......

@Kevlarsjäl62 har pratat, skrikigt, gråtit. Han är medveten har gått på AA och påbörjat program med sponsor och allt, men han är inte villig att ändras känns det som. Efter 2 vändor där han har fått flytta och han har skärpt sig för ett tag så är vi nu inne på 3:dje vändan. Nu sätter jag ner foten, nu är det mitt mående som ska sättas främst.
Tufft är det och tuffare kommer det bli, men jag har familj och vänner som backar upp mig och det känns skönt. 😊

@Åsa M kan inte annat än att hålla med, men tredje fången gillt fick räcka för mig. Nu ska jag bara stå helt fast i beslutet och inte vackla, men jag känner mig stark och modig.
Tack ska du ha🙂

@Samsung50 tack så mycket, jo jag har skrivit förr och känner stödet från alla som skriver. Det är skönt att skriva, få utlopp för tankar och funderingar, så det kommer nog mera. Nu börjar det jobbiga själva uppbrottet med hus och allt.
Tack för dina ord. 🙂

@Saber Hej,
Så skönt att höra, du har bestämt dig! Håller med dig till 100%. Livet är för kort för att slösas bort på skuggor av människor. Att inte kunna leva ett normalt liv, att behöva skämmas, tiga för att inte reta upp, ändra hela sin livsmiljö till det sämre. Nej, det är så ovärt. Om han inte vill ändra sig så gör du inte heller det. Styrkekramar från en som snart tar steget.